Čebelarjenje po avstrijsko

Zjutraj se odpravimo na pot na avstrijsko Štajersko, kjer nas čaka dan poln novih izkušenj in znanj. Najprej bomo v okolici Gradca obiskali priznanega čebelarja. Gospod nas bo prijazno sprejel in predstavil, kako se čebelari pri njih. Za konec bo sledila tudi pokušina medice in drugih sladkih dobrot.
Pot nadaljujemo v Gradec. Skupaj z našim vodnikom si bomo ogledali to prečudovito mesto. Sprehod po starem mestnem jedru, ki ga krasijo številni parki in dvorci. Videli bomo glavni trg, deželno hišo, se mogoče vzpeli do ostankov gradu in si vzeli čas za kavico ob reki Muri.
Iz mestnih ulic se zopet odpravimo na podeželje. Obiskali bomo eno izmed številnih preš za pridelavo bučnega olja. Med vodenim ogledom nam bodo razložili, kako pridobivajo štajersko zlato, ki ga bomo tudi pokusili. Možnost nakupa njihovih produktov.
Izlet bomo zaključili s poznim kosilom na slovenski strani meje.

Informacije o ponudbi

Cena: 31,00 €

Minimalno število oseb: 40

Cena vključuje:

zunanje oglede po programu, ogled pri čebelarju in degustacijo, ogled oljne preše in degustacijo, kosilo, organizacijo in vodenje izleta z vodnikom, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov na izletu.

Doplačila po želji:

prevoz s turističnim avtobusom, dodatni ogledi in degustacije.

Rezervacija

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe za
31,00 €

Obisk avstrijskega čebelarja
Ogled mesta Gradec
Ogled oljarne in degustacija
Kosilo

Rezervacija

Povezane ponudbe

Celodnevni izlet

Prekmurski čebelarji

Kako čebelarijo v Prekmurju!

29,00 € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.