Pravila zasebnosti in ravnanja s piškotki

Podjetje NARDA - Kareta Turizem d.o.o. zagotavlja, da bodo vsi podatki, ki nam jih boste zaupali, varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podjetje NARDA - Kareta Turizem d.o.o. posluje v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov in Zakona o elektronskem poslovanju na trgu. Podatki bodo uporabljeni izključno v namen obveščanja kupca o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup) ter na izrecno željo kupca za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Jamčimo, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročila. V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do vzpostavitve stika s potrošnikom preko elektronske pošte, da se težave ali nejasnosti odpravijo. Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji, so namenjeni le poslovanju ponudnika oz. izvrševanju naročil. Podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji, trajno hranimo v računalniškem sistemu, ki je ustrezno varovan in zašciten. Ob morebitnem "vdoru" v racunalniški sistem ne nosimo odgovornosti!
 

Kontakt o zasebnosti

Za vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo in uporabo osebnih podatkov, informacijami, popravki, blokiranji, izbrisom podatkov ali preklicem privolitve obveščanja, se obrnite na: NARDA - Kareta Turizem d.o.o., Prežihova ulica 24 , 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija, mail: info@kareta.si.
 

Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Piškotni niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe.
 

Kaj je piškotek?

Naša spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

Uporaba piškotkov na vaši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko izključno za lastne potrebe, razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si preberete s klikom na to povezavo.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, dodane izdelke v košarico, zadnje ogledane izdelke in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Želim izbrisati vse piškotke, ki mi jih je shranila ta spletna stran.

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.