Tudi pri nas v Kareti lahko koristite nov turistični bon (BON21) !

Novi turistični boni

09.08.2021 Nina Knez

 O unovčitvi turističnega BONA 2021 (BON 21):

-       Do bona je upravičena oseba s stalnim prebivališčem v RS na dan 30 .6. 2021.

-       Odrasla oseba, ki bo v letu 2021 dopolnila 18 let, je upravičena do bona v višini 100 €mladoletna oseba(rojena po letu 2003) pa je upravičena do bona v višini 50 €.

-       Novi BON21 se lahko unovči tudi za ponudbo TA Kareta kot za ponudbo na strani visitkoroska.eu.

-       Z BON21 lahko tudi plačate skupinske izlete ali potovanja, vsak udeleženec se posebej odloči a bo koristil bon kot plačilno sredstvo.

-       O tem da boste koristili bon in v kakšni vrednosti nas morate vnaprej obvestiti.

-       Če koristite bon potrebujemo od vas izpolnjen obrazec za nov BON21 in kopijo vašega osebnega dokumenta. Vse pošljete na e-mail info@kareta.si ali po pošti, saj poslujemo samo elektronsko.

-       Boni se lahko unovčujejo v poljubnih zneskih, predlagamo pa, da jih unovčite v celoti.

-       Boni ne obstajajo v fizični obliki, temveč so evidentirani kot dobroimetje upravičenca v informacijskem sistemu FURS (eDavki), kjer je mogoče tudi spremljati stanje svojega bona.

-       Bone je možno unovčiti od 16. 7. 2021 do 31. 12. 2021.Če upravičenec bona ne izkoristi do  12. 2021, bon zapade in ga ne more unovčiti kasneje.

-       Bon za mladoletnega upravičenca unovčijo zanj starši zakoniti skrbniki ali druga oseba, h kateri je mladoletni upravičenec z odločbo pristojnega organa zaupan v varstvo in vzgojo in za mladoletnega upravičenca dejansko skrbi (npr. rejnik).

-       Bon je prenosljiv med sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena(stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), med zakonci in zunajzakonskimi partnerji, med partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, med otroci in njihovimi zakonskimi zastopniki, če to niso starši. V skladu z zakonom prenos med brati in sestrami ni mogoč. 

-       Bon je mogoče prenesti le enkrat, in sicer v celotni vrednosti bona. Če je upravičenec bon že delno koristil, bona v preostali vrednosti ni mogoče prenesti. Posredujte nam predhodno izpolnjen obrazec, ki ga najdete na spodnji povezavi. Priložite tudi osebne dokumente vseh, ki bodo koristili bon ob nakupu.

 

-       Stroški če se potovanja ne udeležite:

  • Pri plačilu aranžmaja s turističnimi boni 2021 se upoštevajo odpovedni pogoji posameznega organizatorja ali če je aranžma v naši organizaciji splošni pogoji TA Kareta.

  • Pri plačilu samo nastanitve tako s starim turističnim bonom 2020 kot z novim BON 21 vam TA Kareta zaračuna: akontacijo 50€ do vrednosti 300€ za aranžma in akontacijo 100€ pri vrednosti nad 300€ na aranžma. Akontacija se po bivanju vrne ali v primeru »no show« zadrži.




Povezane novice

13 jun

O turističnih bonih

Informacije glede turističnih bonov in njihovi unovčitvi. Rezervirajte vse nastanitvene obrate prek nas!
preberi več

Povezane ponudbe

(2 nočitvi)

Podzemne dogodivščine

Vikend na Koroškem nabit z pozitivno energijo! Vnovčitev starih in novih bonov možna!

Počitnice
205,00 €
(1 nočitev)

Poživljena romantika na Koroškem

Romantično- aktiven vikend za zaljubljence. Rezervirajte s starimi in novimi boni!

Počitnice
199,00 €
Celodnevni izlet

Vonj po volčji kavi

Vabilo na kavo" Hugo Wolf" in brezplačen ogled mesta miru

Izlet
že od 15,00 € € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.