Vile z Volinjeka

V iskanju sreče moramo najprej najti samega sebe. Najti moramo svoje srce. Da lahko ljubimo, moramo najprej ljubiti sami sebe. Na Koroškem so zato nad Prevaljami na posebnem hribu angelske entitete zavzele obliko vil in čarobnih bitij kot so samorogi, da vam pomagajo na tej poti.

Tako se povzpnemo na ta magičen hrib Volinjek, da bi lahko vstopili v svoje srce. Čarobni svet vasice Leše na Koroškem, kjer naj bi po legendi prebivale Žal žene, kakor pravimo na Koroškem vilam, čaka na vas. Te so skrile zaklad, ki ga Vi lahko odkrijete! 

Po jutranjem okrepčilu s prigrizkom vas vodnica popelje do dveh gotskih cerkva, katerih nastanek je zavit v legendo. Tukaj postanemo in občutimo energijo starodavnih cerkva, ki so bile nema priča že toliko dogodkom.

Še dlje se vzpnete do vrha hriba Volinjek, kjer se dogajajo čudne stvari, kjer med drugim topla para puhti iz žive skale… Med potjo ves čas čutite posebne nežne energije vil. Ob sproščenem pohodu v tišini neokrnjene narave se boste ob mističnih zgodbah iz zgodovine počutili vse bolj umirjeno. Hoja bo postala meditacija. Mogoče boste tudi občutili ali celo zagledali kakšno pravljično bitje, svojega samoroga.

Vodnica vas bo pripeljala do vrha Volinjeka, kjer boste meditirali in se povezali s svojim srcem.  V mistični tišini, obdani s posebnimi ščemečimi občutki, boste ob podpori vil z Volinjeka počasi vstopili v svoje srce in občutili vso ljubezen, ki se skriva v njem, v vas samih. Ljubezen se bo kot reka razlila po vsem vašem bitju in vi napolnjeni z njo boste občutili samo še hvaležnost, da se je to zgodilo.

Na koncu ko se boste spustili spet z hriba boste se okrepčali z dobro koroško večerjo. Kdor bo želel ga bo vodnica zdravila s tehniko energetske medicine.

Energetska medicina je skupek več metod in številnih znanj s področja energije in alternativne medicine. Energetski terapevt pri svojem delu uporablja izključno nevtralno energijo, ki jo seva zemlja, ne pa lastne energije. To je nevtralna življenjska energija nizke frekvence, vroča in močna, rdeče oranžne barve, ki jo črpamo iz središča zemlje in je namenjena vsem nam. Pri zdravih ljudeh vzdržuje optimalno stanje, bolnim pa pomaga pri premagovanju bolezni.

Informacije o ponudbi

Cena: 33,00 €

Minimalno število oseb: 2

Cena vključuje:

oglede in vstopnine po programu, organizacijo in vodenje izleta z vodnikom, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov na izletu.

 

Doplačila po želji:

kosilo, prevoz s turističnim avtobusom.

Termini: 14.06.2020, 21.06.2020, 28.06.2020

Opombe:

Vaša vodnica na poti: lokalna turistična vodnica, ki neumorno raziskuje svoj notranji svet. Svoje življenje je posvetila duhovnemu delu na sebi in ima  večletne izkušnje z duhovnimi tehnikami. Je praktik Theta Healinga in redno prakticira meditacijo in jogo. 

Leše so stara rudarska vasica na Koroškem, ki ležijo pod hribom Volinjek za katerega ljudje že od nekdaj trdijo da na njem prebivajo vile ali tako imenovane Žal žene. Pod hribom sta tudi dve veliki, prelepi gotski cerkvi, za kateri nobenemu ni jasno zakaj  sta bili postavljeni ravno na tem mestu. V vasi se vsako leto dogaja pravljični festival.

 

ZA KOGA JE PRIMERNO?

zainteresirane za duhovnost in meditacijo, iskalce notranjega miru, pohodnike, starejše , družine, ljubitelje narave in zgodovine

O POTI:  Pot je lahkotna, potrebujete športno obutev in oblečeni vremenu primerno. Pot je dolga vse skupaj 3km in traja 3h, od tega je 1h hoje,  vmes premagamo 250m nadmorske višine.

Rezervacija

Dodatne informacije

MOŽNOSTI V OKOLICI:

  • ogled vasi leše in njene rudarske tradicije (vhod v Frančiškov rov, muzejska zbirka in Frlescimer)

  •  ogled mesta Prevalje z zgodovino iz rimskih časov, prek železarstva do danes

  • doživetje na kmečkem turizmu (kulinarika, nočitev, obisk živali ali kuharski tečaji)

Galerija slikže od
33,00 €

Duhovno potovanje s točkami moči na Koroškem:

  • Ogled dveh cerkva nad Prevaljami, s skrito skrivnostjo

  • Lepi panoramski pogledi

  • Zdravljenje z energetsko medicino

  • Meditacija: odpiranje srca, občutenje ljubezni

  • Pohod do vrha hriba nad vasjo, kjer so včasih živele vile

  • Večerja na kmečkem turizmu s koroškimi specialitetami

Rezervacija

Povezane ponudbe

(14 dni)

Magična Gana

dežela prijaznih ljudi

1400.00
(3 dnevi)

Magično potovanje v Toskano z žarkom sreče

čudovita izkušnja, ki te bo povlekla naravnost v tvoj notranji mir

276.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.