Olimpline

Črna na Koroškem je vsem dobro poznana kot vas olimpijcev. A zdaj ni več samo to, saj se lahko vsi adrenalina željni podate tja na nepozaben spust po Olimplinu, najdaljšem neprekinjenem zipline-u v Sloveniji.

Spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.

Si predstavljate občutek, ko kar naenkrat izgubite tla pod nogami ter poletite lahkotno kot ptica v višave, povsem svobodni?

Sliši se skoraj neverjetno, a čaka vas nepozabna avantura ter izkušnja, ki vam bo brez dvoma pospešila srčni utrip.

 

Spust po jeklenici je možen vsak dan od četrtka do nedelje in sicer ob 9.00, ob 11.00, ob 13.00, ob 15.00 in ob 17.00. Vstopnice za spust rezervirate vnaprej pri nas (info@kareta.si).

 Na zbirnem mestu morate biti eno uro pred spustom, nato pa vam bodo vodniki razložili varnostna navodila, vas opremili z varnostno opremo, pripeli na jekleno vrv in pripravljeni boste na nepozaben polet.

 

Olimpline je primeren za osebe težje od 40 kilogramov do največ 130 kilogramov, ki nimajo psihofizičnih težav povezanih z višino in bi uporaba Olimpline zanje ali za druge predstavljala zdravstveno ali kakršno koli drugo nevarnost ali tveganje.

 

Po adrenalina polnem spustu, vas naš lokalni vodnik popelje na umirjen ogled Črne na Koroškem. Po želji in ob doplačilu si lahko ogledate tudi etnografsko zbirko in olimpijsko sobo.

Dogodivščino lahko za doplačilo zaključimo na eni od turističnih kmetij, kjer se boste okrepčali z okusno koroško malico in strnili vtise nepozabnega dne.

Informacije o ponudbi

Cena: 40,00 €

Cena vključuje:

Opremo, zipline spust in transfer do začetka spusta.

Doplačila po želji:

ogled etnografske zbirke in olimpijske sobe, koroška malica, voden ogled Črne.

Rezervacija

Dodatne informacije

Naslov stolpca 1Naslov stolpca 2Naslov stolpca 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3

Predstavitveni videože od
40,00 €

Najdaljši neprekinjen zipline v Sloveniji

1.260 m dolžine

206 m nad tlemi

...

Rezervacija
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.