POSLOVNO DOŽIVETJE INTINITI WINE BLISS

Zakaj vaše naslednje poslovno srečanje potrebuje to doživetje?

- ker se pitje vina spremeni v čuječe okušanje vina

- ker se »business to business« spremeni v »human to human«

- ker zaposlene spremeni v zadovoljne so-delavce

- ker s spoznanjem esence vina, spoznamo svojo lastno esenco.

 

Doživetje Intiniti Wine Bliss vas vabi, da v naravi in v kleti ob glasbi s pomočjo čuječnosti zaživite zgodbo o trti in vinu izbranega vinorodnega okoliša. Odpravite se v vinograd, kjer v miru opazujete naravo, ne glede na letni čas. Ob preživljanju kakovostnega časa na turistični destinaciji v trenutku tukaj in sedaj spoznavate kulturo gojenja vinske trte, lokalne identitete kraja ter odkrivate pravo esenco vina in sebe.

Spoznavate celoten cikel trte, kmeta, kletarja in vinarja ter naravnih elementov. Med spoznavanjem zgodb, tradicije in korakate po elementih procesa pridelave najkakovostnejših vin od zemlje do kleti. Istočasno  posamezni sklop – prostor, trta, grozdje, vinograd, trgatev, martinovanje, vino – doživljate tudi izkustveno.

S prakso čuječnosti smo prehajate v večjo prisotnost trenutka, v vedno večji stik s posameznimi čutili ter v vedno bolj avtentični občutek sebe. S čuječim okušanjem vina  doživite polnost vina in okus, ki se je gradil celo leto pod marljivimi rokami in skrbnim srcem vinarjev.

Na doživetju se sprehodite med teoretično predstavitvijo 5 mehanizmov čuječnosti – opazovanje, sprejemanje, samoregulacija, pozitivna distrakcija, sočutje – izkustvenimi vajami ter reflektirate posamezno ter verbalizirate v skupini.

Skupaj se dotaknemo….

5ih človekovih dimenzij in inteligenc – telesno, čustveno, kognitivno, komunikacijsko / socialno / odnosno, duhovno / zavestno / srčno

3eh centrov ego strukture – um, čustva, telo

5ih čutil – vid, sluh, dotik, vonj, okus.

Ob postavitvi vseh teh v ravnovesje z integracijo, ki traja še po dogodku, se nedvomno zgodijo pomembni uvidi za vsakega udeleženca in tako zaželeni »Bliss«.

Informacije o ponudbi

Cena: 0,00 €

Cena vključuje:

- strokovno vsebino oblikovano z medsektorskim povezovanjem znanosti, umetnosti in narave z učinkom na osebno rast, razvoj in dobro počutje zaposlenih, 

- ekskluzivno doživetje, ki poteka po unikatnem in inovacijskem konceptu Intiniti - nagrajen s srebrnim priznanjem GZS SPGZ za leto 2021 in z bronastim priznanjem GZS ZOR za leto 2022

- butično doživetje z osebnim pristopom in ob upoštevanju skupinske dinamike

- strokovno vodenje po doživetju in vodeno prakso čuječnosti 

- ogled vinograda, kleti in domačije z insertom lokalnega ponudnika / vinarja

- strokovno vodenje po čuječem okušanju izbranega vina (v tujini znano kot »winefulness«)

- manjša pogostitev z lokalno enogastronomijo 

- osvežilno pijačo

- drugi elementi glede na izbrano lokacijo 

 

Opombe:

LOKACIJE:

Različni vinarji, vinogradi, vinske kleti in degustacijski prostori na lokacijah: Brda, Vipavska dolina, Obala, Štajerski vinorodni okoliš, Ljubljana oz. druga lokacija in vinar po vašem izboru.

Seznam sodelujočih vinarjev se dopolnjuje.

TRAJANJE: 3 ure in 30 min (po dogovoru manj ali več ur)

DAN IN URA: po dogovoru

ŠTEVILO UDELEŽENCEV: od 7 do 14 (po dogovoru manj ali več)

CENA: po dogovoru glede na želje in število udeležencev

 

IZVAJALCI:

Skozi doživetje vas vodijo strokovnjaki iz področja razvoja zaposlenih, med njimi avtorica koncepta Intiniti Urška Merljak, specializantka integrativne psihoterapije, univ. dipl. pravnica, mediatorka ter amaterska raziskovalka plesa, starih tradicij in kultur, predsednica Društva za kakovost življenja Krlina – spodbujanje naravnega človekovega potenciala in praksa čuječnosti.

V sodelovanju z lokalnimi ponudniki in gosti.

PRIZNANJA:

Doživetju Intiniti Wine Bliss z vinom Motnik v Kleti Brda je Slovenska turistična organizacija podelila znak Slovenia Unique Experience, 5*doživetje.

 

 

Rezervacija

Dodatne informacije

IZJAVE GOSTOV:

»Izkušnja je bila super. Več takšnih dogodkov bi potrebovali, ker nas v tem hitrem tempu življenja malo ustavijo, da pogledamo vase.« ~ Gregor Verbajs

 

„Nepozabno! Popolnoma se je spremenil moj odnos do vina.“ Jana G.

 

Za več izjav obiščite Blog Intiniti doživetij.

Kaj meni različna strokovna javnost o konceptu Intiniti doživetij?

Galerija slik

Predstavitveni video



Rezervacija

  •  s pomočjo čuječnosti zaživite zgodbo o  vinu

    - povezovanje zaposlenih v ekipo

    - spoznavanje  lastne esence

Rezervacija
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.