Bike Park Poseka

Ljubitelji kolesarjenja in zanimivih prog, lepo vabljeni v povsem nov Bike Park Poseka! Nudi vam dve zanimivi progi, uporaba obeh pa je brezplačna!

Vabljeni, da doživite Ravne ter Koroško na adrenalinski način! V športnem parku Ravne, v samem mestu, se nahaja novi kolesarski park Poseka. Nudi vam dve zanimivi progi: Šnel Pepi flow ter Enduro Bavči. Progi sta namenjeni vsem rekreativcem kot tudi izkušenim kolesarjem. Z vrha parka je nepozabni razgled na mesto Ravne in okoliške hribe ter kmetije. Edinstveno in nepozabno doživetje, kjer gorsko kolesarjenje poteka v samem mestu. V kolesarskem parku najdete tudi ''pumptrack'' poligon. Sestavljen je iz zaobljenih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča pestro in zabavno, a varno kolesarsko izkušnjo. Primeren je za vse kolesarje, ne glede na njihovo predznanje, in sicer tako za učenje vožnje s kolesom kot tudi za vadbo vrhunskih kolesarjev, saj je hitro gibanje po poligonu fizično intenzivno.

 

Opis prog

Šnel Pepi flow 

Na prvi pogled lahka in nezahtevna. Proga, po kateri lahko uživajo tako stari kot mladi, zanimiva pa predvsem vsakemu ljubitelju večjih hitrosti in nagnjenih zavojev.

Dolžina: 1,6 km
Višinska razlika: 160 m
Začetek: zgornja postaja vlečnice

Enduro Bavči 

Naravna podlaga, razgiban teren, nagnjeni zavoji, prehodi in varno zavetje gozda. Zahtevnejša proga, a z nekaj kolesarskega predznanja, ne predstavljala problemov skoraj nikomur.

Dolžina: 1 km
Višinska razlika: 160 m
Začetek: zgornja postaja vlečnice

Informacije o ponudbi

Cena: 0,00 €

Galerija slikRezervacija

  • bike park
  • užitek v kolesarkem smuku
  • sredi centra Raven na Koroškem
  • vsakoletni bike kamp Vida Peršaka
Rezervacija

Povezane ponudbe

Celodnevni izlet

Ogled rudnika s kolesom

Odpravite se na nepozabljivo dogodivščino.

35,00 € / osebo
Celodnevni izlet

»Streha Koroške« vabi

Sedaj se začne raziskovanje s pomočjo naših različnih paketov!

24,00 € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.