Adrenalinska Koroška

Koroška je polna adrenalina! Zdaj imamo tudi najdaljšo jeklenico v Sloveniji! Po rudniku pa se že dolgo vozimo s kolesi in kanuji. Pridite in izkusite nora doživetja:

KOLESARJENJE: Podzemlje Pece je polno rudniških rovov, po katerih se bomo popeljali z gorskimi kolesi. Z vodnikom in svetilkami lahko varno prekolesarite več kot pet kilometrov edinstvene podzemne poti iz ene doline v drugo in doživite nepozabno pustolovščino.

OLIMPLINE: Poznate občutek, ko letite kot ptica nad strehami hiš? To lahko doživite pri spustu po najdaljšem neprekinjenem zipline-u v Sloveniji. Spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču s kar 100 km/h! Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.

Po vsem razburjenju vas čaka malica v bližnjem gostišču.

Informacije o ponudbi

Cena: 0,00 €

Cena vključuje:

vodeno kolesarjenje po rudniku in izposojo opreme (čelada, svetilka, jakna), malica v bližnjem gostišču, vodenje, organizacijo in vse potrebne rezervacije.

Doplačila po želji:

izposoja kolesa 10 €/os.

Opombe:

Olimpline je primeren za osebe težje od 40 kilogramov do največ 130 kilogramov, ki nimajo psihofizičnih težav povezanih z višino in bi uporaba Olimpline zanje ali za druge predstavljala zdravstveno ali kakršno koli drugo nevarnost ali tveganje.

Rezervacija

Zemljevid lokacijeRezervacija

Kolesarjenje po pozdzemnih rovih

Olimpline: najdaljša neprekinjena jeklenica v Sloveniji

...

Rezervacija

Povezane ponudbe

Celodnevni izlet

Aktivno Posočje

Doživite dolino Soče na aktiven način

55,00 € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.