Vesela karavana gre v Poreč z Modrijani

30.3.2019 - 31.3.2019

Vesela karavana je najbolj vesel izlet z dolgo tradicijo. Je izlet, kjer se zbere veliko veselih, razigranih, pozitivnih sopotnikov, ljudskih muzikantov in humoristov. Že na poti se sliši harmonika in pesem, spoznavamo obmorske kraje, kaj dobrega zaužijemo, zvečer se poveselimo in zaplešemo. Drugi dan pa pripravimo zanimiv krst novih obrazov. 

Tudi tokrat bo lepo, zanimivo in neponovljivo z našimi muzikanti in spremljevalci, Mirči bando, Natalijo harmoniko, Damjanom – Toni ma pa lepo kapo, Adriano – Tino Turner, Jožijem in Gojkom, Zofijo Ostrovrško ljudskimi muzikanti in šaljivci. Vesela karavana, bo še posebej vesela, saj nas bodo v večernem programu skozi ves večer zabavali MODRIJANI.

Rezerviran imamo velik hotel v neposredni bližini mesta, z velikim prostorom za druženje, jedilnim prostorom in kongresno dvorano kjer bo svečani večer Vesele karavane. 

Vedno več nas je in na zadnji 30. Veseli karavani smo morali del gostov namestiti tudi v sosednjem hotelu. Ker je število tudi tokrat omejeno, priporočamo, da se prijavite čimprej oz. vsaj do 1.2.19. Za odjavo do 28.2.19 ne bo stroškov stornacije, vseeno pa priporočamo zavarovanje rizika odpovedi v primeru bolezni ali drugih nepredvidenih dogodkov pred odhodom.

Odhodi bodo med 6.00 in 8.00 (glede na oddaljenost), Pot nas bo vodila neposredno v Poreč, kjer bo ogled in popoldansko animacijsko dogajanje, ter večerni program prvi dan, drugi dan pa bo pripravljen krajši fakultativni izlet ter pred kosilom zabavno druženje, krst.. Pred večerom boste že doma…

Informacije o ponudbi

Cena: 149,00 €

Cena vključuje:

Prevoz, 1x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) samopostreženo, pijača pri obrokih, malica, zapestnica za vstop v posebno dvorano za večer Vesele Karavane z Modrijani, ogled Poreča z lokalnim vodnikom, takse.

Doplačila po želji:

Odhod Slovenj Gradec - Mislinja - Velenje - 5 eur/osebo

Zavarovanje rizika odpovedi - 8 eur/osebo

Rezervacija prednjih sedežev (prve tri vrste) - 5 eur/osebo

Obvezno doplačilo:

Prijavnina na prijavnico (ne glede na število oseb) - 15 eur

Termini: 30.03.2019

Opombe:

Odhod iz določenega kraja bo zagotovljen ob prijavi minimalno 10 oseb. 

Rezervacija

Zemljevid lokaciježe od
149,00 €

Zabava z Modrijani

Spremstvo številne ekipe glasbenikov, humoristov in animatorjev

Organiziran odhod s Koroške

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.