Turistična kmetija Samec

O KMETIJI 

Oddih na kmetiji je za ljubitelje narave nepozaben. Kmetija se nahaja na manjši hribovski vasici na 700 m nadmorske višine in vam nudi čudovit razgled po okoliških hribih. Pričakala vas bosta gospodinja Cvetka in mojster Franček.

Podedovano kmetijo sta začela obnavljati  leta 1983.  Gospodar kmetije nosi ime mojster Franček, mojster zato, ker je kot samouk najprej ustvaril dom za svojo družino, kasneje se sam lotil obnove stare kašče v počitniško kočo, postavil drevesno hišico Gnezdece, izdelal unikatni savni, postavil prikupen mini skedenj za igro. Vsak detajl na kmetiji je oživljen s strani njegovih rok. Za vsako načrtovano gradnjo je začetni načrt narisal kar na koščku že počečkanega lista. Vedno se ravna po občutku, vztraja na svoji poti in črpa iz narave in tradicije, kar vsemu temu daje neverjetne rezultate. Zagotovo pa vam bo najbolj ostala v spominu gospodinja Cvetka, ki je topla, iskrena in prijazna duša, vedno nasmejana, gostoljubna in vam bo postregla, kar si boste zaželeli. Tudi zato se mnogi vračajo, preprosto ne morejo več brez Samčevih in Koroške.

nastanitev

 

Nudijo sodobno opremljen apartma Jespa za 4 osebe.
Do apartmaja se sprehodite po hodniku z zbirko starega kmečkega orodja in ostalih kuhinjskih pripomočkov. Apartma vam nudi spalnico, kopalnico, kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo z raztegljivim trosedom in balkon. V apartmaju je na voljo razkošna savna s čebrom za knajpanje.

 

Bi preživeli noč z ljubljeno osebo v hiški na drevesu? Za ponovno prebujeno romantiko vam ponujajo udobno gnezdece, ki kljub omejeni prostornosti ponuja prav vso praktičnost majhnega apartmaja. Doživite pravo romantiko ob kaminu in naužijte si čarobnosti v krošnji drevesa, daleč stran od stresa in hrupa vsakdanjega življenja. Ob hišici se nahaja atrakcija Viking Pool, ki ponuja sprostitev v vroči vodi.

 

Samčeva kašča je ena redkih, ki so se še ohranile. V preteklosti so ljudje v teh lesenih hišicah hranili žito, suho sadje in orehe, pod stropom pa je visel kakšen kos suhega mesa ali klobasa za priboljšek.

Danes kašča ponuja počitniško hišico, ki je predelana v apartma za 2 do 6 ljudi. Apartma Kašta ima dve spalnici, kopalnico, kuhinjo in prostorno dnevno sobo z dvema balkonoma ter savno za sproščanje. Velikost apartmaja jamči udobje in kakovost, ki si ga lahko samo želite. Kaščo obiskujejo gostje s celega sveta za doživetje in sprostitev.

Informacije o ponudbi

Cena: 50,00 €

Cena vključuje:

Jespa: posteljnina, brisače, kuhinjske krpe, čistilo, wc papir, sušilec za lase, internet, 2 urno koriščenje savne, dišeča olja za savnanje in končno čiščenje.

Gnezdece: posteljnina, brisače, kuhinjske krpe, čistilo, internet, sušilec za lase, wc papir in končno čiščenje.

Kašča: posteljnina, brisače, kuhinjske krpe, čistilo, wc papir,  sušilec za lase, internet, savna, dišeča olja za savnanje in končno čiščenje.

 

Obvezno doplačilo:

 • Turistična taksa 1,15 EUR na noč na osebo
Rezervacija

Dodatne informacije

CENIK Jespa:

> ZA DVE ALI VEČ NOČITEV

 • 50 EUR / noč za eno ali dve osebi 

 • 57 EUR / noč za tri osebe

 • 64 EUR / noč za štiri osebe

 • 71 EUR / noč za pet oseb

 • 78 EUR / noč za šest oseb

NAJEM APARTMAJA SAMO ZA ENO NOČITEV SE CENA NOČITVE POVEČA ZA  10 EUR.

CENIK Gnezdece

> ZA DVE ALI VEČ NOČITEV

 • 50 EUR / noč za eno ali dve osebi 

> ZA ENO NOČITEV

 • 60 EUR / noč za eno ali dve osebi 

CENIK Kašča

 • 57 EUR / noč za eno ali dve osebi

 • 64 EUR / noč za tri osebe

 • 71 EUR / noč za štiri osebe

 • 78 EUR / noč za pet oseb

 • 85 EUR / noč za šest osebGalerija slikže od
50,00 €

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.