Turistična kmetija Klevž

Kmetija Klevž leži na nadmorski višini 627 m in meri okoli 22 ha. Vodilni dejavnosti kmetije sta živinoreja in mlečna proizvodnja, redijo tudi prašiče.

1993 leta so odprli vrata prvim gostom, ki so lahko obiskali izletniško in stacionarno kmetijo.  Na kmetiji lahko sprejmejo do 60 gostov, ki jim lahko ponudijo doma pridelano hrano in pijačo, nudijo pa tudi 5 lepo opremljenih sob, v katerih imajo 11 ležišč.  Kot dodatno ponudbo pa v zadnjem času nudijo tudi prostor za piknik.  Na kmetiji si lahko ogledate spominsko Klevževo sobo, v kateri so prostor našli stari predmeti, ki so jih včasih uporabljali na kmetiji, zelo ponosni pa so na več kot sto let staro zibelko, v kateri se je zibalo vseh 16 klevževih otrok, 12 fantov in 4 dekleta , ki so se rodili na tej kmetiji.  Znamenit je tudi dvojni kozolec iz leta 1900 in slopasto znamenje, ki izvira iz turških časov. Na dvorišču pa so postavili, manjši kozolec pod katerim lahko posedite in se ohladite.

 

Sobe

Gostom nudijo 11 ležišč v 5 lepo opremljenih sobah, ki imajo kategorijo 3 jabolk. Vsaka soba ima svojo kopalnico, teraso in televizijo. Ponujajo 3 dvoposteljne1 enoposteljno in 1 štiriposteljno sobo.

V dnevnem prostoru lahko gostje posedijo, berejo knjige in se igrajo družabne igre, v majhni čajni kuhinji pa si lahko pripravijo majhen obrok ali kakšen napitek. 

Povsod  je na voljo brezžičen internet. Pri nas so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

Informacije o ponudbi

Cena: 27,00 €

Obvezno doplačilo:

Turistična taksa

Rezervacija

Dodatne informacije

Nočitev z zajtrkom      27€
Polpenzion  33€

Otroci - cena po dogovoru.

Galerija slikže od
27,00 €

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.