Terme Dobrna - termalni oddih

Terme Dobrna so najstarejše delujoče slovensko termalno zdravilišče, saj se ponašajo z več kot šeststoletno tradicijo. Srce zdravilišča je termalni vrelec, ki se nahaja v osrednjem delu Zdraviliškega doma. Voda s temperaturo pri izviru od 35 do 36 stopinj C prihaja iz globine 1.200 metrov. Odlikuje jih tudi posebna ureditev prostora po kitajski metodi Feng Shui.

S pomočjo termalne vode, organskih in anorganskih peloidov in bioklimatskega zdravljenja pomagajo pri artritisu, degenerativnemu izvensklepnemu revmatizmu, zdravljenju prekrvavitvenih motenj, boreliozi, osteoporozi in prekomerni telesni teži. Bogata sta tudi wellness ponudba in menedžerski preventivni programi. Posebnost so marmorne kopeli, saj voda kroži in vedno znova prinaša telesu sveži kisik in zdravilne učinke.

Ponujamo vam nastanitev v hotelu Vita s štirimi zvezdicami, ki je najmlajši hotel z restavracijo, seminarskimi prostori, savno, bazeni z zdravilno termalno vodo in centrom za lepoto telesa. Vila Higiea ima štiri zvezdice, je hotel iz leta 1855, prvo nadstropje pa je urejeno po načelih Feng Shui-ja. V kletnih prostorih vile je urejena vinska klet. 

Informacije o ponudbi

Cena: 159,00 €

Minimalno število oseb: 40

Cena vključuje:

Avtobusni prevoz, 3x polpenzion (bogat samopostrežni bife) v izbranem hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, pijačo dobrodošlice in info uro, najem kopalnega plašča, strokovna predavanja na temo zdravja, neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo v hotelu Vita, vodno aerobiko od ponedeljka do sobote, 1x vodne igre za celotno skupino, zaključno večerjo v vinski kleti in degustacijo 3 vzorcev vin, jutranjo gimnastiko pod strokovnim vodstvom, vrednostni bon za 5 € za koriščenje storitev masažno lepotnega centra Hiša na travniku, brezplačen dostop do interneta, bogat animacijski program, turistično takso in spremstvo vodnika ter velja ob prijavi najmanj 40 oseb.

Doplačila po želji ob prijavi:

Enoposteljna soba 39 € (za vse 3 dni), polni penzion 13 € na dan.

Doplačila po želji na destinaciji:

Vstop v deželo savn 10,50 €, izleti v okolico, zdravstvene storitve.

Pošlji povpraševanje

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe od
159,00 €

Cena (pri najmanj 40 osebah):

  • Hotel Vita 4*: 170 €/osebo
  • Depandansa Vila Higiea 4*: 159 €/osebo

Povezane ponudbe

Povezane novice

22 nov

Kareta se predstavi Celju

Promocija turističnih produktov turistične agencije Kareta v Celju
preberi več

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.