Sončna Hurgada

Lega: ob dolgi peščeni plaži, približno 10 km od letališča in 15 km od Hurgade (hotelski minibus predvidoma 1x na dan brezplačno, predhodna rezervacija). V neposredni bližini je koralni greben.


Hotelska ponudba: lepo urejen hotelski kompleks s skupno 226 sobami v treh stavbah in z lastno marino; glavna restavracija, italijanska »a-la-carte« restavracija, dva bara; bazen, otroški bazen; trgovinice, konferenčna dvorana, sef na recepciji, brezžični internet pri recepciji, menjalnica.
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.


Economy sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc - jem, sušilec za lase, telefon, sat tv, mini bar (polnjenje za plačilo), balkon ali terasa. Slabša lega. Možno dodatno ležišče.


Standardne sobe: enaka oprema kot economy sobe, večje. Možno dodatno ležišče.


Otroci: otroški bazen, igrišče, mini klub.


Šport: tenis, namizni tenis, odbojka, biljard, pikado, potapljaški in Aqua center


Wellness: parna kopel, jacuzzi, lepotilni salon, masaže.


Zabava: diskoteka, animacija.


Storitev vse vključeno: pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 07:00 - 24:00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; prigrizki; sladoled za otroke;
• lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače;
• določene športne aktivnosti;
• 1x v času bivanja 15 minut masaže v spa centru (potrebna predhodna rezervacija);
• kopalne brisače, ležalniki in senčniki.

Za plačilo: prestižne, uvožene in ustekleničene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.

Informacije o ponudbi

Cena: 451,00 €

Cena vključuje:

Cen povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno, 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec, predstavnika agencije

Termini: 24.02.2019, 03.03.2019, 24.03.2019

Opombe:

otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Rezervacija

Dodatne informacije

24.2. - 1 TEDEN AI - Cena: 516€/os.

3.3. - 1 TEDEN AI - Cena: 451€/os.

24.3. - 1 TEDEN AI - Cena: 487€/os.že od
451,00 €

ob plaži

vse vključeno

dvoposteljna soba

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.