Šmarješke toplice

Terme Šmarješke Toplice ležijo sredi gozdov in travnikov, izven urbanega naselja, v zavetju dolenjskih gričev. Sodobno termalno zdravilišče, znano po vrhunskih zdraviliških storitvah in izbrani ponudbi najsodobnejših storitev medico wellnessa, ponuja gostom številne rešitve, kako se izviti iz začaranega kroga hitrega tempa vsakdana, in odgovore, kako potešiti hrepenenje po zdravju in sprostitvi. Zdraviliški del ponudbe dopolnjuje sodoben diagnostični center s številnimi ambulantami in programi rehabilitacije športnikov in bolnikov s športnimi poškodbami, učinkoviti in individualno naravnani programi in storitve medicinskega wellnessa ter pestra ponudba športnih in sprostitvenih aktivnosti.

Zdravstveni center je cenjen in poznan po učinkovitem zdravljenju bolezni srca in ožilja, preventivnih programih za ohranjanje in krepitev zdravja za diabetike in koronarne bolnike ter nadaljevalni rehabilitaciji po infarktih ali operacijah na srcu in ožilju ter po poškodbah gibalnega sistema.

Vitarium Aqua je šmarješki svet termalnih bazenov, savn, priljubljenih pilingov, oblog in masaž ter sprostilnih kopeli. Zatočišče, kjer s pomočjo zdravilne termalne vode ob zvokih nežne glasbe in prefinjenih aromah preobremenjeni sprostijo duha in obnovijo zalogo energije.

V Termah Šmarješke Toplice sta na voljo dva vrhunsko opremljena hotela kategorije štirih zvezdic, ki jih obdaja prostran zdraviliški park. Hotel Vitarium superior je namenjen najzahtevnejšim gostom. Prostorne klimatizirane sobe imajo opremo iz naravnih materialov. Nedavno prenovljeni Hotel Šmarjeta je primeren za družine in daljša bivanja, saj se ponaša s prostornimi družinskimi sobami, med drugim pa ponuja tudi enoposteljne sobe s širokimi francoskimi ležišči. 

Informacije o ponudbi

Cena: 310,00 €

Minimalno število oseb: 40

Cena vključuje:

Avtobusni prevoz, 5x polpenzion v izbranem hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, prost vstop v vse bazene, družabni program, brezplačna uporaba kopalnega plašča, brezplačen neomejen dostop do interneta, turistično takso in spremstvo vodnika ter velja ob prijavi najmanj 40 oseb.

Doplačila po želji ob prijavi:

Enoposteljna soba 65 € (za vseh 5 dni).

Doplačila po želji na destinaciji:

 Izleti v okolico, zdravstvene storitve.

Pošlji povpraševanje

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe od
310,00 €

Cena (pri najmanj 40 osebah):

  • Hotel Šmarjeta 4*: 310 €/osebo
  • Hotel Vitarium superior 4*: 350 €/osebo

Povezane ponudbe

(3 nočitve)

Terme Dobrna - termalni oddih

Terme Dobrna so najstarejše delujoče slovensko termalno zdravilišče.

159.00
(5 nočitev)

Dolenjske Toplice

Sodijo med najstarejša zdravilišča v Evropi in že stoletja z zelenim okoljem in termalno vodo vabijo ljudi od blizu in daleč.

310.00

Povezane novice

22 nov

Kareta se predstavi Celju

Promocija turističnih produktov turistične agencije Kareta v Celju
preberi več

22 nov

Strokovna ekskurzija na Dolenjsko

Strokovna ekskurzija - končni izlet na Dolenjsko
preberi več

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.