Silvestrovanje v Dalmaciji

Zagotovljen termin: 30.12. - 2.1.2020

 

1. dan: ponedeljek, 30.12.2019:
Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in potovanje proti Dalmaciji. Prihod v TROGIR. Ogled dobro ohranjenega mestnega jedra (pod zaščito Unesca) z romansko-gotsko arhitekturo in stavbami v beneškem slogu ... Prosto za kosilo. Nadaljevanje vožnje ob obali mimo Splita in Omiša. Pozno popoldne prihod v BAŠKO VODO in namestitev v Grand hotelu Slavia****. Čas za prvo kopanje, sprehod po obalni promenadi ... Zabava v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: torek, 31.12.2019:
Zajtrk. Prost dan za obisk hotelskega wellness centra (kopanje v notranjem bazenu, koriščenje savn, uporabo lepotilnega centra in masažnega salona ...), možnost sprehodov v okolici ... (oziroma možnost udeležbe na izletu v BIH v MOSTAR, ogled mesta z lokalnim vodnikom, prosto za kosilo in manjše nakupe ...). Zvečer priprava na najdaljšo noč v letu. Ob 20. uri se prične silvestrovanje z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih jutranjih ur.

3. dan: sreda, 1.1.2020:
Pozen zajtrk (podaljšan novoletni brunch do 13. ure) in prost dan za počitek, kopanje in koriščenje storitev v hotelskem wellnessu, čas za sprehode oz. druge aktivnosti po želji ... V popoldanskem času sledi izlet v bližnje mesto MAKARSKA (krajši ogled mesta in nekaj prostega ob osrednji promenadi). Vrnitev v Baško Vodo, zvečer glasba v hotelu, večerja in nočitev.

4. dan: četrtek, 2.1.2020:
Zajtrk in še prosto dopoldne za zadnje kopanje, ipd. V opoldanskem času slovo od hotela in povratek proti domu. Vožnja po avtocesti v smeri severne Dalmacije in Like z vmesnimi postanki. Vrnitev v Slovenijo v večernih urah.

 

ZA ZABAVO na SILVESTROVO bo skrbel dalmatinski ansambel. Vabimo vas na ples z dalmatinsko in internacionalno glasbo.


Grand hotel SLAVIA****

je eden najboljših hotelov na makarski rivieri. Nahaja se ob čudoviti prodnati plaži, le 200 m od središča priljubljenega letovišča Baška Voda na Makarski rivieri. Leta 2016 popolnoma renoviran lifestyle hotel, ki nudi moderno udobje v zavetju borovcev ima bogato zgodovino in je del arhitekturne kulturne dediščine. Gostom je na voljo 72 sob in suit v 4 nadstropjih. Prostorne sobe, opremljene v retro-vintage slogu, imajo klimatsko napravo, sat-TV z ravnim zaslonom, telefon, minibar, sef ter kopalnico s prho ali kadjo, sušilcem za lase. Hotelski wellness center Fontana spa ima kar 800 m² površin (notranji bazen s sladko vodo, 2 whirpoola, 4 različne savne). Možnost koriščenja masaž, manikure, pedikure in lepotilnih tretmajev. V hotelu najdemo še fitnes, aperitiv bar in kavarno, a la carte restavracijo Del Posto.

Informacije o ponudbi

Cena: 355,00 €

Cena vključuje:

pijačo dobrodošlice, 3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v sobah 1/2 TWC, 2 x večerjo, 1 x silvestrsko večerjo s polnočnim šampanjcem in živo glasbo, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, ogled Trogirja in Makarske, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Cena vključuje tudi: kopanje v notranjem bazenu, vodne masaže, jacuzzi, koriščenje savne (aroma-savna, ruska savna, finska savna, bio savna ...), uporabo fitnesa. Storitve centra wellness za doplačilo.

Doplačila po želji:

za sobo 1/1 = 110 EUR,
za izlete v Mostar (min. 20 potnikov): 25 EUR.

Termini: 30.12.2019

Opombe:

POPUST: otrok do 12. leta na 3. ležišču 25% popusta, otrok od 12.-18. leta na 3. ležišču 10% popusta.

Rezervacija

Dodatne informacije

Avtobusni odhodi iz: Ljubljana, Celje, Slovenjska Bistrica, Maribor

Zemljevid lokaciježe od
355,00 €

obiščite Baško Vodo, Trogir, Makarsko

Silvesterska večerja z živo glasbo

kopanje v notranjem bazenu

Povezane ponudbe

(8 dni)

Oman

Obiščite deželo zgodb tisoč in ene noči.

1529.00
Celodnevni izlet

Dragi Kamni In Čudoviti Razgledi Na Avstrijskem Koroškem

Odhod tudi iz Koroške

45,00 € / osebo
(2 dneva)

Božični Dunaj s koncertom - 2 dni

eden najlepših in največjih prizorišč božičnih sejmov v Evropi

120.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.