Romanje v Medjugorje

ROMANJE V MEDJUGORJE Z RATKOM ŠIMETINOM

od četrtka, 4. 4. do nedelje, 7. 4 2019

 

V Medjugorje vsak dan prihaja prekrasno bitje, ki trdi, da je tvoja Mati. Vabi te, da prideš in jo spoznaš. Želi ti dati svojo ljubezen. Vzemi si čas za svojo dušo. Čas je, da se poglobiš v globine svoje duše in rešiš vse, kar te muči. Mati ti pri tem želi pomagati. V njeni bližini boš začutil mir in odprl boš svoje srce. Predal ji boš vso svojo bol in prejel tolažbo. Pripeljala te bo do svojega Sina, ki je neodkrita skrivnost. On je JAZ SEM, Božja prisotnost v Tebi. On je duhovna moč, zdravje, ljubezen in večno življenje. Potovanje poteka spontano, sproščeno in radostno. Vsi sodelujemo in skupaj gradimo duhovno družino. Srečujemo sebe v očeh svojega brata in sestre. Odkrivamo duhovna bitja, ki nas spremljajo in ljubijo. Doživimo neverjetno globino miru. Začutimo blaženo delovanje duhovnih bitij v svoji duši in telesu. Odkrivamo smisel svojega življenja in globoko radost, saj postanemo vse bolj sposobni, da resnično ljubimo vse okrog sebe. Na Medjugorskih hribih so energijske točke, ki nas povezujejo s Sveto deželo, kjer je Bog postal človek, kjer je Bog z ljubeznijo transformiral človeka in premagal smrt. Ko se povezujemo z njim v ljubezni, postajamo večna božanska bitja.  Pot v Medjugorje je pot k sebi, pot sprave in pot odkrivanja svojih velikih neodkritih potencialov.

Nastanitev v hotelu v centru Medjugorja. Sobe so eno, dvo in tro-posteljne. Hrana je klasična ali vegetarijanska. Predlagamo, da se toplo oblečete (noči so v Medjugorju še hladne), primerno obujete in vzamete s seboj tudi baterijsko svetilko in »blazinico za sedenje«; pa tudi malico za na pot.

 

PODROBNEJŠI PROGRAM:


 ČETRTEK, 4.4.2019

Ob prihodu nastanitev v hotelu in večerja, maša v cerkvi.

 

PETEK, 5.4.2019

Program v Medjugorju. Popoldan po želji ogled Mostarja (doplačilo 20 €) in dodaten program v Medjugorju.

 

SOBOTA, 6.4.2019

Sveta maša, zajtrk, pohod na

Križevac - meditativna pot na hrib nad Medjugorjem. Popoldne dodaten program v Medjugorju. Zvečer čaščenje svetega rešnjega telesa. Veliko časa pa bo tudi za individualno doživljanje Medjugorja.

 

NEDELJA, 7.4.2019

Po zajtrku krenemo proti Vepricu (Hrvaški Lurd), kjer imamo postanek. Nato nadaljujemo pot do Brele, kjer bo čas za sprehod ob morju in skromno kosilo.

V Slovenijo prispemo v večernih urah.

Informacije o ponudbi

Cena: 230,00 €

Cena vključuje:

prevoz, 3 x polpenzion v hotelu, kosilo na Makarski rivieri, vodenje in organizacija.

Doplačila po želji:

Doplačilo za eno-posteljon sobo 30 €, riziko odpovedi 10 €/osebo.

Obvezno doplačilo:

Prijava 5 €.

Termini: 04.04.2019

Pošlji povpraševanje


Pošlji povpraševanje

doživite notranji mir

polpenzion

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.