Prebujena ženska

TERMIN: 4. 10. - 6. 10. 2019


ZAKAJ JE TA DELAVNICA ZATE?

  • Naučila se boš bolje čutiti sebe, spoznala rituale in obrede, ki te močno povežejo s sabo, razumela in spoštovala boš svoje cikle. Vedi, tvoja ljubeča naravnanost do sebe ustvarja odnose, po katerih hrepeniš. 
  • Dobivala boš naloge, izzive, da boš spodbujena in da se boš znala soočiti z njimi. Na tej delavnici preprosto ne boš mogla samo poslušati in potem pozabiti na vse, ko boš prišla domov. Obljubljam, divje in sočno bo. 
  • Delavnica bo potekala v varnem okolju in ob podpori skupine ostalih žensk. Zgodilo se bo ogromno zdravljenja in magičnega navdušenja.


KOMU JE NAMENJENA?

Na to duhovno potovanje vabim vse, ki ste pripravljene z menoj rasti, ste svobodnega duha,  sproščene ter boste šle z mano skozi ta osvobajajoč proces. Tiste, ki si resnično želite doseči svobodo v odnosu s svojim moškim.


OPIS PROGRAMA

Na delavnici se bomo veliko pogovarjale o čuteči ženski, ki se zaveda svoje ranljivosti in jo zna izraziti. O njeni strasti, ki jo prosto, iskreno in intimno izraža. Tako utelešena in prebujena ženska raziskuje svoje partnerstvo, svojega moškega, se prebuja skozi spolnost in sprošča svoje tabuje. Te zanima, kako razplamteti svoje partnerstvo? Si želiš tukaj premika, ti je pomembna iskrena komunikacija z njim, poglobljen in izpolnjujoč odnos, skupno potovanje v dvoje? 

Kot dodatek prejme vsaka udeleženka na delavnici individualno djotiš analizo partnerskega področja s pomočjo rojstne karte. Sicer pa bomo izvajale še telesne in dihalne vaje ter meditirale. 

 

VODJA DELAVNICE: Saša Djura Jelenko

Vodim Čajanke, kjer povezujem ženske in pomagam pri njihovem opolnomočenju in prepoznavanju tega, kar nosijo v sebi. Na številnih delavnicah doma in v tujini sem tudi sama šla skozi ta proces. Kot djotiš svetovalka delam večinoma z ženskami in prinašam jasnost v zgodbe svojih strank. Sem tudi pobudnica in organizatorka delavnice Zlata vrata.

 

Penzion Agnes

Pričakujete lahko prijazno vzdušje in popolno sprostitev! Penzion se nahaja v središču Škocjana ob Klopinjskem jezeru, hotelska plaža je oddaljena samo 2 minuti hoje stran.

Sobe: Enoposteljne sobe imajo balkon, tuš / WC, sušilec za lase, sef v sobi, radio in TV. Na hodniku so brezplačno na voljo hladilniki in zamrzovalnik.

Prehrana: Za začetek dneva svoje goste razvajajo z bogatim samopostrežnim zajtrkom: poleg domačih mesnin so na voljo še različne vrste sira in sveže pečen kruh ter regionalne specialitete (robidova pita, jabolčni zavitek). Nudijo lahke, delno organske in vitaminov polne dobrote. V vitalnem kotičku boste našli kosmiče, müslije, jogurt (ovčje/ kozje/ kravje mleko), sveže mleko, sladko sadje in hrustljave zelenjavne predjedi. Najlepše pa je to da lahko med jedjo uživate na sončni terasi. Na razpolago vam je kuhinja za goste, kjer lahko pripravite ali pogrejete manjše obroke.

Kolesa: Odvisno od razpoložljivosti lahko z njihovimi kolesi raziskujete čudovito pokrajino južnih koroških jezer.

Kaj naj prinesem s seboj? Telovadno podlago, steklenico za vodo, zvezek, pisalo, rojstne podatke (datum, ura in kraj rojstva)

Informacije o ponudbi

Cena: 260,00 €

Minimalno število oseb: 10

Cena vključuje:

Dve nočitvi v enoposteljnih sobah v hotelu Pension Agnes ob Klopinjskem jezeru na osnovi polpenziona in turistično takso, pripravo in izvedbo delavnice po programu, parkirno mesto ob hotelu, hotelska plaža ob jezeru, bogat samopostrežni zajtrk, uporaba infrastrukture (namizni tenis, knjižnica, igrišče, ...), uporaba posebej urejene kuhinje za goste za pripravo obrokov, brezžični internet, organizacijo in izvedbo aranžmaja.

Doplačila po želji ob prijavi:

riziko odpovedi (5% vrednosti aranžmaja), prevoz do hotela in nazaj, polni penzion (10€/osebo/dan), masaže (30€)

Termini: 04.10.2019

Rezervacija

Galerija slik

Zemljevid lokaciježe od
260,00 €

nučite se bolje čutiti sebe

podpora skupine ostalih žensk

Povezane ponudbe

(9 dni)

Srečanje na Dugem otoku

Umaknite se od hrupa, ki ga ustvarja naša glava.

300.00
(14 dni)

Romanje do Camina

Termin: 28.9.2019

600.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.