Prebujena ženska

ZAKAJ JE TA DELAVNICA ZATE?

  • Naučila se boš bolje čutiti sebe, spoznala rituale in obrede, ki te močno povežejo s sabo, razumela in spoštovala boš svoje cikle. Vedi, tvoja ljubeča naravnanost do sebe ustvarja odnose, po katerih hrepeniš. 
  • Dobivala boš naloge, izzive, da boš spodbujena in da se boš znala soočiti z njimi. Na tej delavnici preprosto ne boš mogla samo poslušati in potem pozabiti na vse, ko boš prišla domov. Obljubljam, divje in sočno bo. 
  • Delavnica bo potekala v varnem okolju in ob podpori skupine ostalih žensk. Zgodilo se bo ogromno zdravljenja in magičnega navdušenja.


KOMU JE NAMENJENA?

Na to duhovno potovanje vabim vse, ki ste pripravljene z menoj rasti, ste svobodnega duha,  sproščene ter boste šle z mano skozi ta osvobajajoč proces. Tiste, ki si resnično želite doseči svobodo v odnosu s svojim moškim.


OPIS PROGRAMA

Na delavnici se bomo veliko pogovarjale o čuteči ženski, ki se zaveda svoje ranljivosti in jo zna izraziti. O njeni strasti, ki jo prosto, iskreno in intimno izraža. Tako utelešena in prebujena ženska raziskuje svoje partnerstvo, svojega moškega, se prebuja skozi spolnost in sprošča svoje tabuje. Te zanima, kako razplamteti svoje partnerstvo? Si želiš tukaj premika, ti je pomembna iskrena komunikacija z njim, poglobljen in izpolnjujoč odnos, skupno potovanje v dvoje? 

Kot dodatek prejme vsaka udeleženka na delavnici individualno djotiš analizo partnerskega področja s pomočjo rojstne karte. Sicer pa bomo izvajale še telesne in dihalne vaje ter meditirale.

Podrobnejši program najdete na www.zlatavrata.si.


VODJA DELAVNICE: Saša Djura Jelenko

Vodim Čajanke, kjer povezujem ženske in pomagam pri njihovem opolnomočenju in prepoznavanju tega, kar nosijo v sebi. Na številnih delavnicah doma in v tujini sem tudi sama šla skozi ta proces. Tudi kot djotiš svetovalka delam večinoma z ženskami in prinašam jasnost v zgodbe svojih strank. Sem tudi pobudnica in organizatorka delavnice Zlata vrata.


HOTEL: Penzion Agnes

Pri nas lahko pričakujete prijazno vzdušje in čisto sprostitev!  Naš penzion se nahaja v središču Škocjana ob Klopinjskem jezeru in tudi hotelska plaža je 2 minuti hoje stran.

SOBE: Naše sobe so individualno zasnovane glede na vaše potrebe.  Vse naše sobe so opremljene z balkonom (nekateri imajo pogled na jezero), tuš / WC, sušilec za lase, sef v sobi, radio in TV . Na hodniku so hladilniki in zamrzovalnik brezplačno na voljo.

PREHRANA: Za začetek dneva svoje goste razvajamo z bogatim samopostrežnim zajtrkom kjer vsak najde nekaj zase:  poleg domačih mesnin, kot so šunka in klobase, vključno z nagrajeno  Podjunsko salamo, so tukaj tudi različne vrste sira in sveže pečen kruh. Ob nedeljah in praznikih se pri nas lahko razvajate celo z regionalnimi specialitetami: robidova pita, jabolčni zavitek in druge sladke dobrote.

Veseli smo, da vas lahko nudimo lahke, delno organske in vitaminov bogate dobrote. V našem vitalnem kotičku boste našli: koruzne kosmiče,  različne müslije, jogurt (ovčje/ kozje/kravje mleko), sveže mleko, sladko sadje in hrustljave zelenjavne predjedi. Najlepše pa je to da lahko med jedjo uživate na naši sončni terasi. Na razpolago vam je  kuhinja za goste kjer lahko pripravite ali ogrejete manjše obroke.

KOLESA: Odvisno od razpoložljivosti lahko z našimi kolesi raziskujete čudovito pokrajino južnih koroških jezer.

PARKIRANJE: Uporaba zasebnega parkirišča neposredno pred hišo je brezplačna.

OSTALO: Brezžični internet je brezplačen. Da pa se res spočijete in regenerirate širokopasovni dostop v spalnicah ni na voljo. Na našem travniku se lahko ohladite ali sprostite ob dobri knjigi.

Cena po povpraševanju

Informacije o ponudbi

Cena: 0,00 €

Cena vključuje:

Dve nočitvi v enoposteljnih sobah v hotelu Penzion Agnes ob Klopinjskem jezeru na osnovi polpenziona in turistično takso, pripravo in izvedbo delavnice po programu, parkirno mesto ob hotelu, hotelska plaža ob jezeru, bogat samopostrežni zajtrk s specialitetami iz regije, uporaba infrastrukture (namizni tenis, terasa za sončenje, knjižnica, igrišče, ...), uporaba posebej urejene kuhinje za goste za pripravo obrokov, brezžični internet, organizacijo in izvedbo aranžmaja.

Doplačila po želji ob prijavi:

riziko odpovedi (5% vrednosti aranžmaja), polni penzion (10€/osebo/dan), masaže (30€).

Obvezno doplačilo:

Prijavnina 18 €

Opombe:

Minimalno število oseb: 10

Rezervacija

Dodatne informacije

Naslov stolpca 1Naslov stolpca 2Naslov stolpca 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3

Zemljevid lokacijeRezervacija

naučite se bolje spoznati sebe

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.