Počitnice V Trogiru Z Avtobusnim Prevozom

12.8.-19.8.2020

Zakaj z nami v avgustu v Trogir?

  • ker smo za vas organizirali avtobusni prevoz iz Ljubljane, Celja in Maribora, nimate nobenih skrbi z vožnjo ter začnete uživati počitnice že takoj ob vstopu na avtobus,
  • ker smo rezervirali hotel Medena ki se nahaja v Seget donji pred Trogirjem, od koder imate cca 3km do starega mestnega jedra čudovitega, romantičnega, Dalmatinskega mesta Trogir. Tja vozi tudi ladjica
  • ker je lokacija res vrhunska – čudovite plaže, senčni kotički, pestro večerno dogajanje, veliko je lokalov, aktivnosti za otroke, do Trogirja pa le lučaj
  • ker smo se uspeli dogovoriti za izboljšanje ponudbe, kot smo jo imeli na začetku in boste za isto ceno nameščeni v boljšem delu hotela s 3*
  • ker je Trogir poznan kot muzej romantike na prostem, Ojlin predstavnik pa bo na voljo za izlete in druženja
  • ker lahko izberete tudi nadgradnjo v sobe 4*
  • ker tako ugodne namestitve oz. počitnic s prevozom, v glavni sezoni in najboljši lokaciji, ni nikjer


Hotel Medena se nahaja v turističnem naselju Medena, 3 km od Trogira in 30 km od Splita. V bližini je peščeno-prodnata in betonska plaža. Na voljo je veliko športnih aktivnosti, tudi na plaži, velik hotelski bazen, veliko je lokalov, v okolici pa obilo možnosti za sprehode, tako ob obali kot tudi po gozdu.

LOKACIJA: V turističnem naselju Medena, 4 km od Trogirja in 30 km od Splita.

PLAŽA: Peščeno-prodnata in betonska plaža, 150 m od hotela.

HOTELSKA PONUDBA: Recepcija, restavracija, aperitiv bar, taverna, frizerski salon, plesna terasa, diskoteka, sef, menjalnica, trgovina s spominki, dostop do brezžičnega interneta na območju recepcije in sobah (brezplačno), parkirišče (ni varovano).

SOBE: Hotel sestavljata dve glavni zgradbi (A in B) in dva paviljona oz. depandansi (C in D); 630 sob različnih kategorij.
Low cost sobe 2*: neobnovljene, kopalnica (tuš, wc), telefon, tv, možnost dodatnega ležišča na kavču za manjšega otroka, nahajajo se v depandansi C in D.
Standard sobe 3* (std park): Sobe se nahajajo v zgradbi A in B v 1. nadstropju in imajo klimo, telefon, sat TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), balkon, wifi. Možnost enega dodatnega ležišča.
Standard sobe 3* (std M): Sobe se nahajajo v zgradbi A in B v 5.-8. nadstropju in imajo klimo, telefon, sat TV, mini bar, sef, kopalnica (kad, wc, sušilnik za lase), balkon, pogled na morje, wifi. Možnost enega dodatnega ležišča.
Superior sobe 3* (sup FRBM): Sobe se nahajajo v zgradbi B v 6. nadstropju in imajo klimo, telefon, LCD TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), wifi, francoski balkon s pogledom na morje. Možnost enega dodatnega ležišča. Prenovljene so bile l. 2008.
Superior sobe 3* (sup BMS): Sobe se nahajajo v zgradbi B v 5. nadstropju in imajo klimo, telefon, LCD TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), wifi, balkon ali francoski balkon, obrnjene na morsko stran. Možnost enega dodatnega ležišča. Prenovljene so bile l. 2013.
Superior sobe 4* (sup BM nove): Prenovljene sobe se nahajajo v zgradbi A od 1.-8. nadstropja in imajo klimo, telefon, LCD TV, mini bar, sef, kopalnica (tuš, wc, sušilnik za lase), wifi, balkon s pogledom na morje. Možnost enega ali dveh dodatnih ležišč.

STORITEV: Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja).

ŠPORTNA PONUDBA: 6 teniških igrišč, vodni športi (čolni na vesla, sandolini, jadralne deske, banana boat, jet ski, smučanje, šola potapljanja), vodni park s tobogani, igrišča za nogomet, rokomet, košarko in odbojko, mini golf, najem koles.
NOVO V 2017! Zunanji bazen

DOMAČE ŽIVALI: Niso dovoljene.

Informacije o ponudbi

Cena: 399,00 €

Cena z lastnim prevozom: 379,00 €

: 350,00 €

Cena vključuje:

avtobusni prevoz iz Maribora, Celja, Ljubljane in Novega Mesta (ob minimalno 10 prijavljenih potnikih na posamezno vstopno mesto); 7 x polpenzion, bivanje v sobah 3*, predstavnik agencije

Doplačila po želji ob prijavi:

1/1 soba +200 € /depandansa, rezervacija sprednjih sedežev na avtobusu: 10 €/osebo

Obvezno doplačilo:

turistična taksa 1,5€/dan

Opombe:

Cena je velja ob prijavi najmanj 44 oseb. V primeru manjšega števila potnikov se poveča za 11 € (39-43 oseb) oz. za 15 € (34-38 oseb). O morebitnem povišanju cene boste obveščeni z obvestilom 5 dni pred odhodom.

Rezervacija

Galerija slik

Zemljevid lokaciježe od
350,00 €

  • Ugodna cena
  • TOP lokacija
  • Avtobusni prevoz
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.