Pariz - ogled finala EP v odbojki

termin: 28.9.2019

 

1. DAN: LJUBLJANA - PARIZ

Polet iz Ljubljane V jutranjih urah v Pariz, kjer si bomo po pristanku ogledali mesto in največje znamenitosti z avtobusom. Vožnja do trga Bastille, nato mimo muzeja Louvre, Opere in  Pantheona, zapeljali se bomo po  Elizejskih  poljanah ter naredili foto postanek na Trocaderu, od koder bomo naredili prve posnetke Eiflovega stolpa. Sledi namestitev v hotelu, krajši oddih in nadaljevanje ogledov z metrojem.  Zvečer  se bomo z vodnikov povzpeli na Montmartre, umetniški grič, kjer so ustvarjali slikarji svetovnega slovesa: Dali, Kandinsky, Picasso, Van Gogh,…Obisk po menju mnogih, najlepše cerkve v Parizu- Sacre Coeur. Pred povratkom v hotel še postanek na razgledni točki, od koder je lep pogled na razsvetljeni Pariz. Nočitev. 

 

2. DAN: PARIZ – OGLED FINALA EVROPSKEGA PRVENSTVA V ODBOJKI

Po zajtrku bomo po želji obiskali največji muzej na svetu – Louvre in se sprehodili skozi vrtove Tuleries, ki so eni najlepših primerkov francoskih vrtov. V muzeju Louvre se bomo zadržali krajši čas, toliko da bomo med drugim pogledali eno najslavnejših slik Leonarda da Vincija – Mona Liso. Pot bomo nadaljevali ob obrežjih reke Seine proti Mestnemu otoku, kjer se je začela zgodovina Pariza. Prosto do odhoda na prizorišče finala evropskega prvenstva v odbojki  - športno dvorano Accor Areno. Ogled finalne tekme. Nočitev v hotelu.

 

3. DAN: PARIZ - SLOVENIJA 

Zajtrk v hotelu. V dopoldanskem času se bomo odpravili do svetovno znanih Elizejskih poljan, se sprehodili do največjega pariškega trga Concorde in se sprehodili po znameniti Faubourg St. Honore, ulici visoke mode do rezidence francoskega predsednika, Elizejske palače. Napotili se bomo tudi do Eifflovega stolpa, in se po želji z dvigali povzpeli do vrha, skoraj do višine 300 m in uživali v pogledu na Pariz. Po vzponu pa se bomo lahko zapeljali še po najlepši pariški aveniji-reki Seini. Eno urna vožnja nas bo vodila pod več kot dvajsetimi mostovi.Po ogledu se bomo napotili na letališče, od koder bomo poleteli proti domu.

 

Informacije o ponudbi

Cena: 459,00 €

Cena vključuje:

  • letalski prevoz po programu
  • dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 3*
  • prevoz iz letališča ter avtobusni krožni ogled mesta prvi dan
  • prevoz na letališče zadnji dan
  • zunanji ogledi mesta z vodnikom
  • stroške spremstva in organizacijo potovanja

Doplačila po želji:

  • enoposteljna soba: 79 €

Doplačila po želji ob prijavi:

  • Paris plus paket vključuje: vstopnino in rezervacijo v muzej Louvre, vstopnino na Eifflov stolp (3. etaža), 12 voženj metrojev ter plovbo z ladjico po reki Seini, vodniško spremstvo - odrasli 85 €, osebe do 26. leta starosti 65 €
  • vstopnice za ogled finalne tekme EuroVolley 2019: I. kategorija: 150 €, II. kategorija: 100 €, III. kategorija: 70 €, IV. kategorija: 40 €

Termini: 28.09.2019

Opombe:

Popust:

otroci do 12. leta (v sobi z dvema odraslima osebama) - 15 %

Rezervacija

Galerija slik

Zemljevid lokaciježe od
459,00 €

letalski prevoz iz Ljubljane

evropsko prvenstvo v odbojki

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.