Paketi Gostišča Golob

Gostišče Golob z več desetletno tradicijo vas pričakuje v lepem naravnem okolju na Zgodnji Polskavi, obkroženem  z mnogimi zanimivostmi. Notranji prostori našega gostišča so klimatizirani ter ozvočeni. Zraven klimatizirane dvorane, katera sprejme do 280 gostov, imamo na razpolago tudi zimski vrt in pokrito letno teraso. Sprejemamo večje in manjše skupine tako avtobuse kot tudi druga praznovanja, seminarje in zaključene družbe. Pred gostiščem je na razpolago velik parkirni prostor ter igrišča za vaše najmlajše družinske člane. Naše kuhinjske dobrote slonijo na tradicionalnih regionalnih in slovenskih receptih. Spremljava jedem je izbor slovenskih vin, s poudarkom na regionalnih proizvajalcih vina. Ob praznovanju vam z veseljem svetujemo pri vsaki podrobnosti vašega dogodka, tako pri dekoraciji prostora, organizaciji glasbe in drugega.                                                                      V Gostišču Golob vam nudimo tudi prenočišča v udobnih sobah (enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in štiriposteljne), skupaj do 40 oseb.

Za vas smo pripravili pakete,  v katere smo vključili tisto, kar bi želeli, da poskusite in doživite. Že od leta 1968 pripravljamo postrvi na različne načine, prav tako je Manica svojo slaščičarsko žilico izpopolnila v pripravi tradicionalne »Pohorske omlete«,  ter dodala še veliko različic sadnih omlet.

1.       PO JUTRU SE DAN POZNA  3 DNEVNI PAKET za dve osebi - polpenzion

-          2 nočitvi za dve osebi v dvoposteljni sobi

-          2 x Maničin zajtrk (ribji namaz, zelenjavna ali sadna omleta, sveži pekovski izdelki in domači čaj ter ostali napitki, po želji domača marmelada, maslo)

-          1 x kosilo ali večerja (npr. postrv na tržaški ali mlinarski način, pohorska omleta...)

-          Turistična taksa

 

 

2.       PREPLET TRADICIJE IN DOŽIVETJA 4 DNEVNI PAKET za dve osebi - polpenzion

-          3 nočitve za dve osebi v dvoposteljni sobi

-          sladka  dobrodošlica (mini pohorska omleta)

-          3 x lokalni zajtrk z izbranimi izdelki in sosednjih vasi – maslo, jogurt, marmelada, med, domača salama, razne jajčne jedi, sadje, sveži pekovski izdelki in napitki

-          3 x kosilo ali večerja (po vaši izbiri)

-          ogled najstarejše oljarne v Framu

-          ogled Zbirke podeželja v Starošincah (ogled, kava, flancati)

-          ogled gradu Rače

-          Turistična taksa

Informacije o ponudbi

Cena: 0,00 €

Opombe:

BREZPLAČNO NA VOLJO:

- uporaba parkirišča, brezžični internet, električna polnilnica za avtomobile,  zgodnja prijava in pozna odjava, uporaba koles in igrala za otroke.

sprejemamo tudi turistične bone

Rezervacija

Galerija slikRezervacija

  • zabava in sprostitev
  • odlična kulinarika
Rezervacija
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.