Otok Lefkas

Lega: Popolnoma nov kompleks s studii in apartmaji se nahaja v obalni vasici Nikiana, le 150 m od lepe peščeno-prodnate plaže. Nedaleč stran najdete taverne, restavracije, trgovinice, kavarno, lekarno in pekarno. Do najživahnejšega letovišča na otoku, Nidrija, je 8 km, do glavnega mesta pa 9 km.


Ponudba: Sodoben kompleks, sestavljen iz treh stavb, nudi svojim gostom otroško igrišče, parkirišče, bazen in prijetno teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.


Nastanitev: Prostorni, 30m2 veliki in stilsko opremljeni studii, ki se ponašajo z veliko naravne svetlobe, imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave, sef, TV, kombiniran dnevno-spalni prostor s kuhinjskim kotičkom s pečico ter balkon ali teraso s pogledom na bazen. Apartmaji so opremljeni enako, le da so prostornejši oz. veliki kar 54 m2, imajo kopalnico s kadjo ter ločeno spalnico. Čiščenje vsak dan, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.

Informacije o ponudbi

Cena: 473,00 €

Cena vključuje:

zbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacij

Obvezno doplačilo:

turistična taksa

Opombe:

1. otrok od 2-18 let: GRATIS

Rezervacija

Galerija slikže od
473,00 €

let iz Ljubljane

možnost najema studia ali apartmaja

Povezane ponudbe

(7 nočitev)

otok Krf, Hotel Potamaki Beach***

Prvi odhod: 4.6.2019

490.00
(7 nočitev)

Otok Santorini

Hotel ARMONIA***

575.00
(6 nočitev)

Otok Rodos

Družinsko voden hotel, le 100m od plaže

526.00
(7 nočitev)

Otok Rodos

Hotel Blue Horizon****

563.00
(7 nočitev)

otok Krf

Hotel Messonghi Beach***

555.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.