otok Krf

PRVI MOŽEN ODHOD IZ LJUBLJANE: 4.6.2019

 

Lega: Uveljavljen hotel z veliko stalnimi gosti leži v središču živahnega letovišča Benitses in ga od lepe peščeno-prodnate plaže loči le dokaj prometna cesta, do glavnega mesta otoka, do katerega se lahko večkrat na dan odpeljete z lokalnim avtobusom, pa je 12 km.

 

Ponudba: Družinsko voden hotel s 165 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo, TV-kotiček, restavracijo, bar, trgovinico s spominki, majhen muzej školjk, bazen, otroški bazen in teraso za sončenje z nekaj ležalniki in senčniki. Za rekreacijo in sprostitev sta gostom za doplačilo na voljo namizni tenis in biljard. V polodprtem hotelskem bar je občasno živa glasba, grški večer, tekmovanje v karaokah ipd.


Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, sef, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon.


Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife večerja.

Informacije o ponudbi

Cena: 490,00 €

Cena vključuje:

izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije

Pošlji povpraševanje

Galerija slikže od
490,00 €

odhod iz Ljubljane

ob plaži

polpenzion

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.