otok Kos

PRVI MOŽEN ODHOD IZ LJUBLJANE: 19.6.2019


Lega: Zelo prijeten hotel, v celoti prenovljen leta 2017, leži v nepozidanem, naravnem okolju, tik ob lepi peščeni plaži, na kateri najdemo tudi nekaj naravne sence, in obenem le 4 km od središča mesta Kos, do katerega se lahko odpeljemo z avtobusnega postajališča tik pred hotelom.


Ponudba: Majhen prikupen hotel s 47 sobami ima dnevni prostor z recepcijo, brezplačnim WiFi-jem, TV in internetnim kotičkom, restavracijo s teraso, snack bar na plaži, bar, bazen z ločenim delom za otroke, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki, otroško igrišče in parkirišče. Za rekreacijo sta na voljo odbojka na mivki in namizni tenis.


Nastanitev: Vse sodobno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, copate, telefon, TV, hladilnik in balkon. Možnost najema sefa in samostojno nastavljive klimatske naprave. 


Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, večerjo bodo postregli.

Informacije o ponudbi

Cena: 693,00 €

Cena vključuje:

zbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije

Obvezno doplačilo:

turistična taksa na licu mesta

Pošlji povpraševanje

Galerija slikže od
693,00 €

odhod iz Ljubljane

polpenzion

prenovljen hotel

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.