Otok Hios

Aparthotel ILIOXENIA***

Prvi odhod iz Ljubljane: 16.6.2019


Lega: Leta 2015 obnovljen aparthotel leži na glavnem trgu majcene, idilične vasice Agia Fotini in ga od prekrasne prodnate plaže s kristalno čisto vodo loči le obalna cestica. Do bližnjih vasic Thimiana in Neochori, kjer najdete tradicionalne taverne in trgovine, je 5 km, do glavnega mesta Hios, do katerega vas z avtobusnega postajališča tik pred hotelom večkrat na dan odpelje linijski avtobus, pa 12 km. 


Ponudba: Novejši, simpatični studii in apartmaji čistih arhitekturnih linij ponujajo svojim gostom sprejemni prostor s TV-kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, zajtrkovalnico in bar. 


Nastanitev: Studii imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, dnevno-spalni prostor, telefon, TV, brezplačen WiFi, sef, kuhinjsko nišo in balkon ali teraso. Apartmaji so opremljeni enako, le da so večji in imajo dnevno-spalni prostor z ločeno spalnico. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje šestkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine trikrat tedensko.

 

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

Informacije o ponudbi

Cena: 573,00 €

Cena vključuje:

izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje.

Obvezno doplačilo:

turistična taksa na licu mesta

Termini: 16.06.2019

Pošlji povpraševanje


že od
573,00 €

let iz Ljubljane

obnovljen hotel ob plaži

nočitev z zajtrkom

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.