Od Dvornikov z ljubeznijo

Ekološka kmetija Dvornik se nahaja en kilometer iz turistične vasice Šentanel, na nadmorski višini 800 m. Erika in Damjan, ki vodita kmetijo sta se spoznala prek resničnostnega šova in sedaj z ljubeznijo pridelujeta zelenjavo in sadje ter to predelujeta v sokove, testenine, likerje, ... Vse kar pride izpod njunih pridnih rok ima posebno dober okus, saj je domače in ekološko.

TESTENINE

Testenine so pri njih poglavje zase. Izdelujejo jih iz domačih mok, zmletih v domačem mlinu. Testenine vsebujejo samo njihovo domačo moko in vodo. In to je vse, kar potrebujejo, saj okus  domače moke naredi vse kar je potrebno za pravi gurmanski užitek Dvornikovih testenin. Lahko kupite ekološke testenine, ekološke moke in ekološka žita.

SOKOVI, MOŠT LIKERJI

Na kmetiji se ukvarjajo tudi s predelavo sadja – prešanje (stiskanje) v mošt (jabolčnik), jabolčni sok ter več vrst žganja in likerjev.

Mošt, jabolčno vino, tolkec. Na Koroškem je mošt tipična pijača, ki se pije poleti, ob delu, za žejo. Lahko se meša z mineralno vodo.

DVORNIKOV LONČEK

Pri Dvorniku so pripravili zelenjavno-začimbno mešanico iz svežih sestavin in dodali slovensko Piransko sol. To je tisto kar je do sedaj vedno manjkalo vašim jedem!

Darilne košare si po želji sestavite sami- samo povejte katere od čudovitih proizvodov izdelanih z ljubeznijo bi kombinirali in vam pošljemo ponudbo.

Informacije o ponudbi

Cena: 15,00 €že od
15,00 €

  • pridelano na kmetiji
  • proizvedeno z ljubeznijo
  • oblikovano po želji
Kupi darilni bon

Povezane ponudbe

Klančnikove kmečke specialitete

Obdarujte sebe in najdražje z dobrotami iz koroške kmetije! Naj se na vaši božično obloženi mizi znajde delček koroške kulinarike.

DARILNI BON
20.00

Dobrote tete Lene

Podarite domačnost in toplino s kmetije sredi gozdov Pohorja

DARILNI BON
12.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.