Obiranje oliv in sosedov v Istri

Dobre volje se bomo na začetku krompirjevih počitnic odpeljali v Istro, ki je med drugim tudi zelo poznana po proizvodnji oljk in oljčnega olja. Obiranje, ko sončni žarki še zadnjič v letu »prijetno« božajo našo dušo, bo takrat na vrhuncu. Pa tudi vzdušje za prijeten zaključek poletja med korajžnimi, pozitivnimi in vedeželnimi sopotniki, ko je morje za najbolj pogumne še primerno za zadnje letošnje kopanje.

1. dan:

 Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Dravograda, Maribora, Celja, Domžal, Ljubljane, Vrhnike oz. povsod na naši poti, kjer se bo zbralo najmanj 10 potnikov. V Istro smo namenjeni, tja, kjer so zemlja in ljudje zelo povezani, tja kjer je čutiti vonj morja, ki smo ga letos tako pogrešali, tja kjer zlata jesen pripravlja darove narave in zdravja.

Vmes bomo kakšno okroglo razdrli, naredili postanek za kavo in v zanimivem istrskem mestecu se bomo prepustil domačinu, da nam razkaže mesto. V Poreču se bomo namestili v lepem hotelu 4*. Prepustili se bomo sončnim žarkom, kopanju v ogrevanem notranjem ali zunanjem bazenu. Po večerji bo Mirči (in ekipa, če bo več prijav) pripravil spoznavni večer s kitaro.

Informacije o ponudbi

Cena: 149,00 €

Minimalno število oseb: 44

Cena vključuje:

avtobusni prevoz, 2x polpenzion (zajtrk, večerja) v hotelskem kompleksu Valamar Diamant 4*, pijača dobrodošlice, wifi, takse..ogled mesta z domačinom, kopanje v notranjem ali zunanjem bazenu, fitenes.., obisk na domačem turizmu, obiralska dobrodošlica, obiranje oljk, piknik kosilo, degustacija v kleti..., spremstvo animatorja oz. ekipe /Mirči & co/, lepe želje in drobne pozornosti.

Doplačila po želji:

1/1 soba 30 €, sprednji sedeži (druga, tretja vrsta) 10 €/osebo, popoldanski fakultativni izlet z obiskom muzeja in etno hiše hrano in pijačo 30 €/osebo, zavarovanje rizika odpovedi 7 €/osebo. manjša skupina (38-44 potnikov) 7 €/osebo, manjša skupina (24-38 potnikov) 15 €/osebo

Popusti:

Otrok do 12 let v sobi 2+1: -40 €

Otrok do 12 let v sobi 1+1: -30 €

Termini: 24.10.2020

Rezervacija


že od
149,00 €

Odhod s Koroške

Bogat animacijski program

Morje, olive in neraziskani deli Istre

Rezervacija
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.