Oddih za 1. maj na Korčuli

 29.4.2019 - 4.5.2019 Odhod iz Koroške: Dravograd in Slovenj Gradec

 

Nikoli več tako ugodno, Korčula- hit destinacija, dober hotel, bogat izbor in odlična hrana, zabavni večeri, plesni tečaj za naše goste, obisk »Frank Sinatra«, pohodi, fakultativni izleti, prvomajsko druženje, koncert dalmatinske klape Kumpanji.

 

Ponedeljek, 29.4. 
Večerni odhod avtobusov iz Maribora, Celja, Ljubljane, Novega Mesta.

Torek, 30.4.
Pozdrav soncu, prihod nove skupine, ogled mesta z lokalnim vodnikom, plesni tečaj, koncert najlepše melodije Dalmacije..

Sreda, 1.5.
Pohod – Mesečeva dolina, prvomajski skok v morje. Plesni tečaj, fakultativni izlet po otoku, fakultativni izlet v skriti zaliv ali Mljet, prvomajski večer v mestu..

Četrtek, 2.5.
Faklultativni izlet, raziskujemo Korčulo, plesni tečaj, večerni dalmatinski party z Miranom, plesnim parom Majo in Petrom, obisk »Franka Sinatre«…

Petek, 3.5.
Raziskujemo otok Badijo, animacijske aktivnosti, zaključni večer

Sobota, 4.5.
Po zajtrku odhod proti Sloveniji. Postanek v dolini Neretve

Informacije o ponudbi

Cena: 180,00 €

Minimalno število oseb: 100

Cena vključuje:

4x nočitev v hotelu Marko Polo ali Liburna 4*, 4x zajtrk in večerja (samopostrežno), ogled mesta z lokalnim vodnikom, živa glasba (klapa ali Miran banda, »Frank Sinatra«…), plesni tečaj z Majo in Petrom, koncert Najlepše melodije Dalmacije v Kulturnem domu (klapa Kumpanji in gosti), kopanje v notranjem bazenu, animacija, avtobusni prevoz, lepe želje in drobne pozornosti.

Doplačila po želji:

1/1 soba- 15€/dan, soba BM 5€/os/dan, dodatni dan 40€, rezervacija prednjih sedežev (prve tri vrste)- 10€/osebo, zavarovanje rizika odovedi

Obvezno doplačilo:

Turistična taksa- 1,2€/dan

Termini: 29.04.2019

Opombe:

Cena je praračunana na 45 oseb v avtobusu. Če bo potnikov manj, se cena poveča za 10€ po osebi. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno.

Rezervacija


že od
180,00 €

Obilo zabave, športnih in sprostitvenih aktivnosti

Veliki koncert najlepših melodij Dalmacije

Potep v skriti zaliv

Pred-prvomajski piknik oz. izlet na bližnji otok Badijo

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.