Nakupovanje v Trstu

V zgodnjih jutranjih urah vožnja iz vašega kraja proti Primorski. Na poti do Pirana se bomo na krajših vmesnih postajah okrepčali, uporabili toaleto ali spili kakšno kavico. Ob prihodu se bomo od avtobusnega postajališča odpravili do Tartinijevega Trga, kjer bomo začeli z ogledom mesta Piran. Sprehodili se bomo po samem centu mesta (Tartinijev Trg), ogledali si bomo cerkev Sv. Jurija, Piranski svetilnik ter Rt. Madona, ki velja za enega naj zahodnejših koncev Slovenske obale.

Na zbirnem mestu se bomo skupaj vkrcali na hidrogliser Triestelines, ki nas bo z hitrostjo 30 vozlov (55km/h) odpeljal v Trst. Po izkrcanju se bomo najprej napotili na ogled tega prekrasnega mesta, ki se lahko pohvali z bogato kulturno dediščino. Začeli bomo na glavnem trgu Unità oz. Piazza Grande (starejše ime) ter si spotoma ogledali gledališče Romano, Gran Canal (prekop) Trieste, Grad Sv. Justa,  Stolnico Sv. Justa, Cerkev Sv. Spyridon. Ob doplačilu lahko obiščete tudi kakšen muzej, galerijo, tematski park,.... Za tem boste imeli nekaj ur časa za nakupovanje, kosilo, oglede ali zgolj sprostitev v prelepem obmorskem mestu.

Na zbiren mestu se bomo po končanih nakupih zbrali, vkrcali na hidrogliser in odpluli nazaj proti Piranu. Ob prihodu v pristanišče boste imeli še nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje.

Po pestrem dnevu se bomo počasi vračali nazaj proti domu.

Informacije o ponudbi

Cena: 24,00 €

Cena vključuje:

zunanje oglede po programu, vožnjo s hidrogliserjem, organizacijo in vodenje izleta z vodnikom, zavarovanje potnikov na izletu.

Doplačila po želji:

kosilo/večerja, dodatne ogledne točke, prevoz s turističnim avtobusom.

Pošlji povpraševanje

Zemljevid lokaciježe od
24,00 €

  • Vožnja z hidrogliserjem
  • Voden ogled mesta Piran in Trst
  • Nakupovanje v Trstu
Pošlji povpraševanje

Povezane ponudbe

Celodnevni izlet

NA MORJE Z AVTOBUSOM

Enodnevni izlet na Slovensko obalo-odhod s Koroške

23,00 € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.