Miami in čarobni Karibi na ladji sonca

Termin: 23. 4. - 3. 5. 2020

Miami - Ocena cay - Cozumel - George Town - Ocho Rios - Miami

 

MSC SEASIDE je ladja revolucionarne arhitekture in spada med najbolj tehnološko napredne in okolju prijazne ladje. V svojih 2066  kabinah lahko sprejme do 5429 potnikov in 1400 članov posadke. Ladja je dolga 332 m in široka 41 m. Gostom je na voljo luksuzni MSC Yacht Club, MSC Aurea Spa, casino, bazeni, vodni park s tobogani, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, tobogan, diskoteka, panoramska dvigala, gledališče. 

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, sefom, mini barom in klimo.

 

MIAMI

Gre za eno najlepših mest na svetu, ki leži ob zalivu Biscayne in obali Atlantskega oceana na jugovzhodnem delu Floride. Je sedmo največje metropolitansko območje v ZDA, ki je dobilo več laskavih naslovov  »Najčistejše mesto Amerike«… Miami nosi tudi vzdevek »prestolnica latinske Amerike«. Znan je po Miami Beachu, središču mesta, ulici Ocean Drive …

 

BAHAMI so sestavljeni iz 700 otokov, ki obiskovalce razvajajo s spokojnimi zalivi in neskončnimi peščenimi plažami brez gneče, da lahko v miru uživajo v intimnosti rajskih otokov. Ime Baja Mar, kar pomeni plitvo morje, jim je dal Kolumb, ko je naletel na skupino otokov, ki so v kombinaciji s turkiznim morjem in belim peskom, tvorili čudovite barvne odtenke. Bahami so sinonim za kristalno čisto turkizno morje, skrivnostne razbitine ladij na dnu morja, mavrične koralne grebene in hišice živahnih barv, ki se bohotijo nad tropsko pokrajino, prepleteno z neokrnjeno naravo in eksotičnimi pticami. Dan bomo preživeli na privatnem otoku ladjarske družbe MSC – Ocean Cay.

 

COZUMEL je mehiški otok, ki ga odlikuje skalni in predvsem »divji« južni del otoka s skalnimi formacijami. Na drugi strani pa ga odlikujejo krasne peščene plaže, med katere sodi tudi plaža Sanchos beach, ki spada med najlepše na otoku. Tudi ljubitelji Tequile boste prišli na svoj račun.

 

OTOK GRAND CAYMAN je otok z največ bankami na svetu, katerega včasih imenujejo tudi "Brand Cayman", saj lahko tukaj kupite skoraj vse izdelke znanih svetovnih blagovnih znamk. Poleg ugodnih nakupov lahko obiščete eno od 10 najlepših plaž na svetu (Seven mile beach) ali pa se odpravite na avanturistično plavanje s čisto prijaznimi mantami ali delfini … Na otoku so tudi destilarne ruma in vasica »pekel«.

 

JAMAJKA je otok raggee-ja, zabave in počasnega načina življenja. Ocho Rios, včasih zaspana ribiška vasica, je danes eno od pomembnejših turističnih mest na Jamajki, znano predvsem po potapljanju in vodnih športih. V bližini se nahajajo svetovno znani slapovi Dunn's River Falls.  V notranjost otoka, pa so nekdanje plantaže tropskega sadja in sladkornega trsa. Lahko se boste odpravili na raziskovanje otoka s štirikolesniki ali terenskimi vozili, se spuščali po vrveh skozi Jamajški gozd, se udeležili športnega ribolova ali celo zaplavali z delfini…


Informacije o ponudbi

Cena: 1.690,00 €

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz z letalsko družbo Turkish Airlines na relaciji Ljubljana – Istanbul – Miami – Istanbul - Dunaj v ekonomskem razredu, letališke in varnostne pristojbine1 kos oddane prtljage do 23 kg po osebi + 1 kos ročne prtljage, avtobusni transfer iz Dunaja v Slovenijo, transferje v Miamiju (letališče – hotel – pristanišče – letališče), vodeni poldnevni ogled Miamija2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* na Miami Beachu, 7x namestitev v izbrani kabini na ladji (twc, telefon, klima, hladilnik, fen, sef), razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja), zabavni program na ladji, animacijo, ogled predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse, slovensko vodenje in spremstvo na poti pri minimalno 30 potnikih.

Doplačila po želji:

paket pijač, fakultativni izleti, zavarovanje rizika odpovedi v znesku: 4,45 % cene aranžmaja

Obvezno doplačilo:

registracija za vstop v ZDA – ESTE (strošek 14 USD) in je obvezna za vse potnike, ki potujejo v ZDA

Doplačila po želji na destinaciji:

Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 12,50 USD/ dan in za otroke od 4-14 leta 6,25 USD/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.

Rezervacija

Dodatne informacije

NAMESTITEV V KABINI

FIRST MINUTE

DO 31. 10. 2019

REDNA CENA:

notranja kabina Bella (I1)

1.690 €

1.760 €

notranja kabina Fantastica (I2)

1.740 €

1.810 €

zunanja kabina z oknom Bella (O1)

1.780 €

1.850 €

zunanja kabina z oknom Fantastica (O2)

1.820 €

1.890 €

zunanja kabina z balkonom Bella (B1)

1.850 €

1.920 €

zunanja kabina z balkonom Fantastica (B2)

1.920 €

1.990 €

odrasla oseba na 3./4. ležišču

       1.550 €

       1.620 €

otroci do 18. leta

      1.150 €

      1.220 €

Galerija slikže od
1.690,00 €

vključeni dve nočitvi v hotelu na Miami Beachu

Povezane ponudbe

(8 nočitev)

Nova Costa Smeralda

Francija, Španija, Italija

317.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.