Med zimo v Rabac

Hotel & Casa Valamar Sanfior se nahaja na polotoku, pribl. 1000 m od središča kraja Rabac. Skalnata plaža s ploščadmi za sončenje je oddaljena 50 m. Pod hotelom je prodnata in kamnita plaža z urejenimi ploščadmi za sončenje, s kabinami za preoblačenje in prhami. 


Na eni strani kompleksa je borov gozdiček, na drugi strani pa se razprostira lep pogled na prostrano morje. Tukaj je pester izbor plaž na dosegu roke, staro mestno jedro Rabca pa le nekaj minut stran, zato ga lahko obiščete kar s kolesom. Hotel je primeren za kolesarje, kar pomeni, da boste svoje kolo lahko pospravili na varno. Če ste ljubitelj narave, se podajte na daljši večerni sprehod skozi prijetno in dišeče sredozemsko rastje. Vsak dan se lahko razgibate z drugim športom: tenisom, minigolfom, vodnimi športi …

 

Naj bodo počitnice tukaj nepozabne tudi za otroke. Ob Casi najdemo zunanji ogrevan »activity« bazen z vodnimi efekti in otroški bazen, medtem ko je ob hotelu zunanji sladkovodni »relax« bazen s pogledom na morje in prav tako otroški bazen. V hotelu sta na voljo notranji sladkovodni bazen in center dobrega počutja z intimno teraso za sproščujoč pobeg v dvoje. Najmlajši lahko svojo energijo sproščajo na otroškem igrišču, s skakanjem in čofotanjem v morju ali se pridružijo animatorjem. 

 

V hotelu in depandansi je skupaj 242 sob v obeh objektih je lično opremljenih z LCD TV, minibarom in klimatsko napravo. Na voljo je tudi brezplačen WiFi. 

 

Bogati samopostrežni obroki bodo pika na i. Okusno pripravljena hrana in povrhu vsega še tako raznovrstna. 3 x tedensko bodo pripravili tematske večere, na katerih boste lahko poskusili pristne hrvaške, istrske in mediteranske dobrote. V restavraciji sta show cooking in otroški kotiček.
 

Informacije o ponudbi

Cena: 37,00 €

Cena vključuje:

polpenzion, turistično takso, kopanje v notranjem bazenu s sladko vodo, vstop v savne in uporaba jacuzzija

Doplačila po želji:

single use 50%, otroška posteljica 5 €/dan, mala žival 20 €/dan

Pošlji povpraševanje

Dodatne informacije

POLP+TT po osebi na dan

Soba

10.01.-15.03.


Hotel VALAMAR SANFIOR 4*

 

1/2 TWC

37,00

1/2+1 TWCB

39,00

1/2+2 JUNIOR SUITA

45,00

Minimalno bivanje

1 dan

Galerija slikže od
37,00 €

odlično za pare in družine

otrok do 2 leta BREZPLAČNO brez ležišča

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.