Madžarska kot je nekdaj bila

Zgodaj zjutraj se bomo odpravili na pot proti Madžarski. Obiskali bomo mesto Zalaegerszeg. Mesto je od slovenske meje oddaljeno cca eno uro vožnje.

Obiskali bomo vaški muzej, ki nas bo popeljal v čas spominov na življenje kot je nekdaj bilo. Vse je urejeno in opremljeno v starinskem stilu, kako je bilo nekoč. Videli bomo stare hišice opremljene z starinskimi kmetijskimi stroji, ponekod so tudi živali.

Za tem se odpravimo na kosilo v zelo prijetno gostilno. Po poti nas bo spremljal razgled na mesto Zalaegerszeg, saj se restavracija nahaja višje in razgled iz avtobusa bo zelo lep. Kosilo bo tipično madžarsko: madžarska juha, divjačina z dödölle in mešana solata ter rétesi z vanilijevim prelivom.

Po kosilu gremo še na 55 m visok TV stolpm, kjer se lahko popije kaka pijača, kava,… Na vrh se povzpnemo z dvigalom. S stolpa se ob lepem vremenu razprostira razgled na Slovenijo, Avstrijo in Madžarsko.

Informacije o ponudbi

Cena: 26,00 €

Minimalno število oseb: 45

Cena vključuje:

Prevoz s turističnim avtobusom, zunanje oglede po programu, lokalno vodenje po Madžarski, vstopnino v vaški muzej Pavla Avgusta, vzpon na TV stolp, kosilo, organizacijo in vodenje izleta z vodnikom, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov na izletu.

Doplačila po želji:

Pijača pri kosilu.

Pošlji povpraševanje

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe za
26,00 €

  • Obujanje spominov na stare čase
  • Tradicionalna domača hrana
  • Nepregledna ravnina
Pošlji povpraševanje

Povezane novice

22 nov

Dnevi slovenskega turizma, Zagreb 2016

Predstavitev slovenske turistične ponudbe v Zagrebu
preberi več

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.