Last minute v Hurghado

The Grand Resort 5*

10. 3. - 17- 3. 2019, let iz Ljubljane

 

Hotel z 828 sobami je zgrajen v mavrskem stilu. Od sestrskega hotela GRAND HOTEL ga ločujeta cesta in GRAND MALL, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave. Plaža, ki jo uporabljajo tudi gostje hotela GRAND HOTEL, je oddaljena približno 250 m.

Do središča Hurgade je približno 10 kilometrov in do tja je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz. 

 

Objekt ima dve glavni restavraciji, tri à la carte restavracije in različne bare. V sosednji pasaži GRAND MALL je pet dodatnih restavracij. V hotelu je dobro opremljen konferenčni prostor.

 

Vabljiv bazenski predel obsega tri sladkovodne bazene in dva otroška bazena, od katerih sta v zimskem času en velik in en otroški ogrevana. Ob elegantno urejenem bazenskem kompleksu so dva bara s prigrizki, restavracija in bar PERGOLA z živo glasbo ob času za čaj.Ob bazenu in na plaži hotela GRAND HOTEL so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače so pripravljene v sobi v priročni torbi za na plažo.

 

Čez dan mednarodna animacija, igre ob bazenu, namizni tenis in večerne predstave. V Grand Mall ob doplačilu masaže in biljard. V hotelu GRAND HOTEL z doplačilom: savna, jacuzzi, fitnes center, teniški igrišči s trdo podlago in razsvetljavo. Na plaži hotela GRAND HOTEL ponudba šole potapljanja (Euro Divers), možnost surfanja in druge športne aktivnosti. 

 

Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, vmesni prigrizki. Kava, čaj in pecivo (pri baru ob bazenu). Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le z doplačilom. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice. 

Informacije o ponudbi

Cena: 409,00 €

Cena vključuje:

letalski prevoz, transfer od letališča do hotela in nazaj, all inclusive ponudbo.

Termini: 10.03.2019

Pošlji povpraševanje


že od
409,00 €

očarljivo vzdušje kot iz 1001 noči,

čudovit bazenski kompleks,
neposredno ob nakupovalni pasaži Grand Mall,
all inclusive ponudba.
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.