Kristali iz Innsbrucka

Odhod v zgodnjih jutranjih in vožnja proti mestecu Wattens. Tam ima svoj sedež eden najbolj znanih proizvajalcev kristala na svetu, Swarovski. Podali se bomo v enega najbolj obiskanih muzejev v Avstriji, znameniti Svet kristalov Swarovski. Muzej je bil pred kratkim obnovljen. V obnovo so vložili neverjetnih 34 milijonov evrov, s čimer so več kot podvojili njegovo površino (sedaj 7,5 hektarov), povsem nove so tudi t.i. Dvorane čudes. Sprehodili se bomo po muzeju, si ogledali zgodovino proizvodnje kristala, življenje Daniela Swarovskega ter obširno zbirko kristalov. Seveda bomo lahko tudi kupili kakšen spominek.

Iz Wattensa nadaljujemo vožnjo do glavnega mesta Tirolske - Innsbrucka. Ogled mestnih znamenitosti: staro mestno jedro s stolnico Sv. Jakoba, Zlato strešico ... Sledi nekaj prostega časa za uživanje v živahnih ulicah, pijačo ali prigrizek. Na koncu se bomo zapeljali še do znamenitega Bergisla, kjer stoji smučarska skakalnica, s katere se ponujajo čudoviti razgledi na okoliško pokrajino. Ob doplačilu se lahko z dvigalom povzpnemo na sam vrh skakalnice, kjer je razgledna ploščad.

Povratek v Slovenijo v poznih večernih urah.

Informacije o ponudbi

Cena: 65,00 €

Minimalno število oseb: 40

Cena vključuje:

Prevoz s turističnim avtobusom, zunanje oglede po programu, vstopnino v muzej kristalov Swarovski, organizacijo in vodenje izleta z vodnikom, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov na izletu.

Doplačila po želji:

Vzpon na Bergisel, hrana in pijača na poti, riziko odpovedi.  

Rezervacija

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe za
65,00 €

  • Ogled muzeja kristalov - Swarovski
  • Razgled iz smučarske skakalnice
  • Glavno mesto Tirolske
Rezervacija

Povezane ponudbe

(1 nočitev)

Furlanija za užitkarje

Domačnost v Furlaniji Julijski krajini

105.00
Celodnevni izlet

Celovec in Minimundus

Celodnevni izlet v prestolnico Koroške!

0,00 € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.