Keszthely-Blatenski Kostel

Ob dogovorjeni uri odhod iz vašega kraja ter vožnja proti Madžarski. Pot nas bo potem vodila vse do Blatnega jezera. Dan bomo namenili raziskovanju mesta Keszthely, ob zanimivi arhitekturi in lepi panorami Blatnega jezera.

V mestu se lahko odločite za ogled katere od znamenitosti. Graščina Festetics, ki slovi po razkošnih sobanah in razstavi kočij. Lovski muzej z več kot 200 vrst divjih živali iz petih kontinentov. Mesto ponuja tudi doživetje ob ogledu zgodovinskega modela železnice. Na površini 500 m2, je speljanih kar 2500 m železniških tirov, po katerih vozi 60 računalniško vodenih vlakov, ki jih obkroža okoli 1000 poslopij. Zanimiva je tudi hiša palm – to je ogromen rastlinjak, kjer so na ogled redke vrste rastlin (hibiskusi, kaktusi, fige, granatna jabolka in seveda palme). Vsi ogledi ob predhodnem dogovoru in za doplačilo.

Potepanje po Madžarski bomo popestrili z razvajanjem brbončic. Ustavili se bomo v vinski kleti v Lenti goricah. Kozarček dobrodošlice in nato še degustacija vin ter obloženi kruhki bodo razvajali naše brbončice in poskrbeli za dobro voljo.

Čisto za konec nas čaka večerja, katere pika na i bo živa glasba harmonikarja.

Prihod domov v večernih urah.

Informacije o ponudbi

Cena: 29,00 €

Minimalno število oseb: 40

Cena vključuje:

Zunanje oglede po programu, degustacijo pri vinarju, večerjo ob živi glasbi, organizacijo in vodenje izleta z vodnikom, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov na izletu.

Doplačila po želji:

Dodatne vstopnine

Obvezno doplačilo:

Prevoz z turističnim avtobusom.

Rezervacija

Zemljevid lokaciježe od
29,00 €

  • Spoznavanje tipičnega Madžarskega mesta
  • Uživanje v prelepi panorami
  • Uživanje žlahtne kapljice
  • Druženje ob okusni hrani in živi glasbi
  • ...
Rezervacija
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.