Jesenski vikend v Beogradu

termin: 26.10. - 27.10.2019


1.dan: SLOVENIJA – BEOGRAD

Odhod avtobusa ob 2. uri zjutraj. Vožnja mimo Zagreba in preko Slavonije do Srbije. V opoldanskih urah prihod v Beograd. Panoramski ogled mesta: pravoslavna cerkev sv. Sava, Konak kneginje Ljubice, Trg republike s parlamentom, Terazije, Dedinje s Titovo grobnico in muzejem, novi Beograd. Na glavni mestni ulici, Knez Mihailovi, nekaj prostega časa za nakupe, kavo in pohajkovanje. V popoldanskih urah namestitev v hotelu. Zvečer se bomo odpravili do boemske četrti Skadarlije (možnost večerje za doplačilo). Nočitev v hotelu.

 

2. dan: BEOGRAD - AVALA - SLOVENIJA

Po zajtrku se bomo z lokalnim vodnikom sprehodili po središču Beograda in obiskali Kalamegdan. Iz Beograjske trdnjave in Kalamegdanskega parka se nam bo odprl lep pogled na reki Savo in Donavo. Po ogledih se bomo odpravili na Avalo na območje Šumadije. Razgledno točko nad Beogradom krasi spomenik neznanemu junaku, delo kiparja Meštroviča. Po želji vzpon na Televizijski stolp, od koder je krasen razgled na mesto in okolico. V zgodnjih popoldanskih urah povratek proti domu, kamor bomo prispeli v kasnejših večernih urah.

Informacije o ponudbi

Cena: 90,00 €

Minimalno število oseb: 40

Cena vključuje:

prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, tv, video), poseben davek na prevožene kilometre na Hrvaškem in v Srbiji, 1x  nočitev z zajtrkom v hotelu  3* v Beogradu (dvoposteljne sobe, twc), obvezno lokalno vodenje po Beogradu, vse oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacijo potovanja.

Doplačila po želji ob prijavi:

enoposteljna soba 20 €, večerja na Skadarliji 17 €, vstopnine na poti, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,45 % cene aranžmaja.

Termini: 26.10.2019

Rezervacija

Zemljevid lokaciježe od
90,00 €

ogled središča Beograda

Kalamegdanski park

Avala 

Povezane ponudbe

(4 dnevi)

Rim - Neapelj - Pompeji

Ozke, čarobne ulice, po katerih plava vonj po sveže pečenih picah in čudovit, romantičen italijanski jezik

199.00
(3 dnevi)

Milano in Boromejski otoki

Pridružite se nam pri vožnji z ladjico po največjem italjanskem jezeru.

199.00
(3 dnevi)

Obiranje mandarin ter Bosna in Korčula

Termin: 11.10.2019

180.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.