Hotel Vabo Slovenj Gradec****

predstavitev

Hotel Slovenj Gradec se nahaja v centru starega mestnega jedra in je primeren za vse tiste goste, ki želijo bivati v centru dogajanja in imeti na dosegu vse privilegije mesta.

S svojo dostopnostjo je primeren za dnevne poslovne goste, obiskovalce mesta, mimoidoče in športnike. V neposredni bližini se nahaja Splošna bolnišnica Slovenj Gradec in je hotel primeren za svojce ali pa za paciente, ki čakajo na pregled.

Zaprite vrata svoje sobe, se sprostite in dovolite, da si vaš um odpočije. Spočijte se v Hotelu Slovenj Gradec v samem osrčju mesta.

 

sobe

Standardne sobe so locirane v drugem in tretjem nadstropju hotela. So klasično zasnovane sobe z LCD televizorjem, brezžičnim dostop do interneta in kopalnico s tušem ali kadjo. Odvisno od vrste sobe so opremljene z enojnimi, zakonskimi ali francoskimi posteljami. Gosti imajo na voljo tudi uporabo fitnes centra in storitev pralnice.  Dve izmed standardnih sob so tudi med seboj tudi povezane in tvorijo družinske sobe, ki so primerne za nastanitev družin z otroki. Določene sobe razpolagajo tudi z balkonom.

 

Gostom nudijo 15 okusno opremljenih SUPERIOR sob, ki se nahajajo v prvem nadstropju hotela Slovenj Gradec. Pri superior sobah razpolagajo z eno družinsko suito, eno sobo z zakonsko posteljo in 13 dvoposteljnih sob. Superior sobe so opremljene z LCD televizorjem, imajo brezžični dostop do interneta, udobno urejen delovni prostor in kopalnico s tušem. Družinska suita ima ločen dnevni prostor in spalnico, ter funkcionalno opremljeno kopalnico. Gosti imajo na voljo tudi uporabo fitnes centra in storitev pralnice. Določene sobe razpolagajo tudi z balkonom.

 

Restavracija

Restavracija Hotela Slovenj Gradec se lahko pohvali z vrhunsko kulinarično ponudbo ter s sladicami in sladoledi vseh vrst.  Vsak dan vam nudijo pestro izbiro malic in kosil ter raznoliko A la card ponudbo.

Restavracija sprejme 235 oseb, od tega 150 v osnovnem prostoru, 25 v posebni sobi in 60 na vrtu.

Informacije o ponudbi

Cena: 35,00 €

Doplačila po želji:

Dodatni obrok (kosilo ali večerja) za vse kategorije sob: 9 EUR

Hišni ljubljenček (manjše rasti) za doplačilo 10 €/noč (obvezno navedite pri rezervaciji, da z vami prihaja hišni ljubljenček).

Obvezno doplačilo:

Turistična taksa za odraslo osebo : 1,15 EUR/oseba/na dan
Turistična taksa za otroke: 0,58 EUR/oseba/na dan
Prijavnina: 1,00 EUR/oseba

Opombe:

POPUSTI:

otroci do 6. leta v spremstvu staršev bivajo BREZPLAČNO,
otroci od 6. – 12. leta v spremstvu staršev: 30% popusta na redne cene.

Rezervacija

Dodatne informacije

SOBA STANDARD
ENOPOSTELJNA SOBA (ena oseba)
DVOPOSTELJNA SOBA (dve osebi)
NOČITEV
35,00 EUR
70,00 EUR
NOČITEV Z ZAJTRKOM
40,00 EUR
74,00 EUR
DNEVNI POČITEK (do 3 ure)
35,00 EUR
35,00 EUR

 

SOBA SUPERIOR
DVOPOSTELJNA SOBA (ena oseba)
DVOPOSTELJNA SOBA (dve osebi)
NOČITEV
35,00 EUR
70,00 EUR
NOČITEV Z ZAJTRKOM
49,00 EUR
84,00 EUR

Galerija slikže od
35,00 €

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.