Hotel Bioterme****

Hotel Bioterme**** je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice(evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.


Energijo za svoje delovanje pridobiva  iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Poleg proizvodnje električne energije s sončnimi sistemi se v celoti ogreva s termalno vodo.


Hotel Bioterme**** predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste in zaposlene. Ocenjen je v skladu z novo kategorizacijo nastanitvenih objektov.


Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

 

Neokrnjena narava, odmaknjenost od vsakdanjega vrveža, zasebnost.....vse to in še več vas pričakuje v Glampingu Sončna dolina Bioterme.

22 glamping vil, ki celoletno izpolnjuje pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati, je sledečih velikosti:


GLAMPING VILA za 6 oseb (5 enot)
GLAMPING VILA za 4 osebe (13 enot)
GLAMPING VILA za 2 osebi (4 enote)

Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WCjem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotremalno vodo (določene enote - proti doplačilu).

Doživite svoj dopust drugače - dožitive ga v Glampingu Sun Valley Bioterme.

Informacije o ponudbi

Cena: 49,90 €

Cena vključuje:

polpenzion z bogatim samopostrežnim zajtrkom in večerjo v hotelski restavraciji, neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka, uporabo kopalnega plašča v času bivanja, neomejen vstop v svet savn (na dan odhoda doplačilo 6,00 € po osebi), koriščenje fitnesa, brezplačno parkirišče pri hotelu
(garaža proti doplačilu) ali glamping naselju, možnost celodnevnega kopanja na dan prihoda in odhoda brez doplačila, brezplačen Wi-Fi.

Obvezno doplačilo:

turistična taksa, prijavnina

Opombe:

DRUŽINSKI BONUS (velja v sobi/glamping vili z dvema odraslima):
En otrok do nedopolnjenega 12. leta in drugi otrok do nedopolnjenega 6. leta bivata z dvema
odraslima BREZPLAČNO!
Ostali otroški popusti (z dvema odraslima) : 4 - 9,99 let 50% popust, 10 – 13,99 let 30% popust

Rezervacija

Dodatne informacije

  NEDELJA - PETEK PETEK - NEDELJA

Hotel Bioterme ****

Glamping Vile Sončna dolina Bioterme

Vile za 2,4 ali 6 oseb

49,90 € 55,00 €

CENE VELJAJO OD 26.4. DO 5.5.2019!že od
49,90 €

okolju prijazen hote

sredi neokrnjene narave

polpenzion

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.