Gulliverlandia

Gulliverlandia je zabaviščni park, primeren za vse. Nahaja se v bližini Lignaga. Razdeljen je v več različnih zabaviščnih področij, kjer se bodo zabavali tako odrasli kot otroci.

V akvariju vstopite v čisto pravi morski svet in se sprehodite po steklenem predoru pod gladino morja. Mirno boste lahko opazovali manjše morske pse, ribe in ostala morska bitja. V posebej ločenih akvarijih pa boste lahko spoznali tudi zanimive tropske ribice. 

Vulcano rapids za adrenalinske navdušence je na voljo vulkan. Spustite se po slapovih, ki ga obdajajo in doživite nepozabno pustolovščino! 

Sprehodite se po preteklosti, po ostankih in ruševinah majevske kulture, udeležite se pravih srednjeveških bojev in se z vlakcem popeljite iz rudnika do najpomembnejših svetovnih znamenitosti. Obiščite svet dinozavrov, zabavajte se s klovni v cirkusu in ne zamudite izjemne predstave morskega leva. Nov panoramski stolp (visok je kar 60 m) pa vam bo ponudil čudovit razgled na mesto Lignano, na njegovo peščeno plažo in kristalno morje.

Informacije o ponudbi

Cena: 43,00 €

Minimalno število oseb: 45

Cena vključuje:

Prevoz s turističnim avtobusom, vstopnino v zabaviščni park, organizacijo in vodenje izleta z vodnikom, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov na izletu.

Doplačila po želji:

Hrana in pijača na poti.

Rezervacija

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe za
43,00 €

Enodnevni izlet v italijanski zabaviščni park, primeren za vse starosti! 

  • Peščene plaže
  • Voda, sonce, adrenalin
  • Primerno za družine
Rezervacija

Povezane ponudbe

Celodnevni izlet

Celovec in Minimundus

Celodnevni izlet v prestolnico Koroške!

0,00 € / osebo
Celodnevni izlet

Šolski izlet v Geopark

Vabljeni v Geopark Karavanke, čezmejni geopark, ki ga povezuje oz. ločuje gorska veriga z enakim imenom!

10,50 € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.