Fit vikend

Tridnevne priprave športnikov na Koroškem s poudarkom na kvalitetnem treningu, izmenjavi dobrih idej ter pravilni prehrani. Ravne na Koroškem so že desetletja znano športno središče na Koroškem. V obsegu 500m sodobni park razpolaga z vso potrebno športno infrastrukturo. V okviru športnega centra se nahaja tudi moderen fitnes. 

Fitnes razpolaga z 150m2 površine. Preko 20 različnih tranžerjev za posamezne mišične skupine in 14 kardio naprav ter ločen prostor za proste uteži so zagotovilo za kvalitetno vadbo in vrhunske priprave. Za dodano vrednost kvalitetnim treningom bo skrbel vaš osebni trener, ki vas bo z napotki in nasveti usmerjal in vam bo na razpolago ves čas teninga. Glavni cilj so kvalitetni treningi ter športne aktivnosti z vključeno pravilno in zdravo prehrano. 

Bivali boste v športnem centru Ravne v mladinskem hotelu Punkl, prvem slovenskem mladinskem hotelu, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice kot arhitektruno samosvoja nizkoenergijska lesena gradnja. Pri vsakem oblikovanju telesa je zalo pomembna tudi pravilna in kvalitetna prehrana. Obroke boste imeli prilagojene vašim željam ter na podlagi dolgoletnih izkušenj naših vrhunskih športnih trenerjev in nutricionistov. 

Prednost športnega centra so bližina gozdov, mirno okolje, izvajanje aktivnosti v telesnem stiku z zeleno naravo, urejenost športne infrastrukture ter dopolnilna turistična ponudba (organizacija izletov v regiji).

Poskrbljeno bo tudi za sprostitev, saj se boste lahko razvajali v wellnessu in savnah. Wellness sestavlja zimski bazen ter jaccuzzi. Na voljo so vam tudi štiri, sodobno programsko urejene savne (turška, finska, zeliščna in infra), ki zadovoljijo tudi zahtevne obiskovalce. 

 

Program:

1. DAN: prihod in namestitev v MH Punkl, obisk wellnessa in bazena, večerja, nočitev.

2. DAN: zajtrk, trening - pohod na Uršljo goro (Brinjevo goro) z vključeno malico, kosilo, trening v fitnesu, včerja v MH Punkl.

3. DAN: zajtrk, trening v fitnesu, malica, odhod domov.

Informacije o ponudbi

Cena: 160,00 €

Minimalno število oseb: 4

Cena vključuje:

2x nočitev v mladinskem hotelu Punkl, zajtrk, malico in večerjo s prilagojeno prehrano v MH Punkl, 1x večerja s prilagojeno prehrano (fit meni), 1x kosilo s prilagojeno prehrano (fit meni), 2x vstop v fitnes ravne, spremstvo osebnega trenerja, 1x vstop v wellness in bazen, stroški organizacije. 

Doplačila po želji:

Pijača pri obrokih, dodatne vstopnine in ogledi. 

Opombe:

KAKO UNOVČIM BON?

Rezervirate pri nas in  plačate samo za doživetja.

Za nočitev z zajtrkom plačate direktno z bonom pri ponudniku.

In uživate :)!

Rezervacija


že za
160,00 €

Športnikom prilagojena prehrana

Fitnes treningi z osebnim trenerjem

Nastanitev v mladinskem hotelu Punkl

Wellness in bazen

Primerno za VSE

Povezane novice

13 jun

O turističnih bonih

Informacije glede turističnih bonov in njihovi unovčitvi. Rezervirajte vse nastanitvene obrate prek nas!
preberi več

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.