Festival čokolade v Opatijiin advent na Reki

Termin: 7. 12. 2019


1. dan: sobota, 7. december: Odhod iz Maribora ob 6.00 zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Vožnja na relaciji Postojna–Ilirska Bistrica. Prestop meje in vožnja do OPATIJE. Krajši ogled mesta: korzo, cerkev Marijinega oznanjenja, park in Villa Angiolina.  Sledil bo čas za obisk tradicionalnega festivala čokolade: Chocho Land, sejem čokoladnih slaščic, čokoladni advent »kod Šporera« in na številnih drugih prizoriščih, kjer boste lahko občudovali in okusili kreacije številnih razstavljavcev. Čokoladne sanje bodo postale resničnost. Številne kavarne, hoteli in restavracije bodo nudile čokoladne bombone, praline, vročo čokolado, sadje v čokoladi in druge izdelke po promocijskih cenah. Popoldanska namestitev v hotelu, čas za krajši počitek, osvežitev ali za sprehod po obalnem sprehajališču cesarja Franca Jožefa. Večerja v hotelu in nočitev.

2.dan: nedelja, 8. december:  Zajtrk. Slovo od Opatije in vožnja do REKE. Najprej bomo obiskali Trsat. Krajši ogled  romarske cerkve »Gospe trsatske« in frančiškanskega samostana. Še sprehod do srednjeveške utrdbe »Trsatske gradine« nad kanjonom reke Rječine. Sledi ogled mestnih znamenitosti v starem mestnem jedru: katedrala sv. Vida, mestni stolp, rimski slavolok, mestna hiša, tržnica … Nato pa čas za obisk stojnic adventnega sejma na Korzu. Prepustili se bomo živahnemu utripu na mestnih ulicah, čas za nakup daril, okrepčilo… Ob dogovorjeni uri se ponovno zberemo. Povratek proti Sloveniji, kamor prispemo v večernih urah.

Informacije o ponudbi

Cena: 89,00 €

Cena vključuje:

1 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu***, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, vse oglede po programu, parkirnine in dajatve, vodenje in organizacijo.

Doplačila po želji:

enoposteljna soba = 15 EUR.

Termini: 07.12.2019

Opombe:

POPUSTI: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Rezervacija

Dodatne informacije

CENA: 89 EUR pri najmanj 40 potnikih
          99 EUR pri najmanj 30 potnikih

Zemljevid lokaciježe od
89,00 €

sejem čokoladnih slaščic

stojnice adventnega sejma na Korzu

polpenzion

Povezane ponudbe

(2 dneva)

Bavarski gradovi

Občudovali bomo pravljične gradove Ludvika II. Bavarskega in še starodavne cerkve ter lepote neokrnjene narave.

134.00
Celodnevni izlet

Martinovanje v Istri

Za Martinovo dobro vino, dobra večerja, dobra družba.

71,00 € / osebo
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.