Dolenjske Toplice

 Center zdravja, Wellness center Balnea z zunanjimi in notranjimi bazeni, sodoben Hotel Balnea ter hotela s pridihom zgodovine Vital in Kristal, obilo možnosti za sprostitev, šport, za prijetne, aktivne, zdrave počitnice v slikoviti gričevnati pokrajini, bogati z gradovi, prepredeni z rekami in gozdovi ter zanimivimi izletniškimi točkami.

V priznanem Centru za medicinsko rehabilitacijo uspešno zdravijo revmatična obolenja gibalnega sistema, stanja po poškodbah in operativnih posegih, lajšajo težave pri bolečinah v hrbtenici, sklepih in mišicah ter pri osteoporozi. Ponudbo zdravstvenega centra dopolnjujejo tudi številne specialistične ambulante diagnostičnega centra. Velik uspeh pri terapijah povezujejo z učinkovitostjo termalne vode, ki ima temperaturo človeškega telesa. Ponašajo se tudi z bogato sprostitveno ponudbo wellness centra, kjer vas čaka pravo kraljestvo kopeli, masaž, savn in vodnega razvajanja.

Izbirate lahko med nastanitvijo v hotelu Kristal 4* s pestro zgodovino ali v sodobnem Hotelu Balnea superior 4*. 

Informacije o ponudbi

Cena: 310,00 €

Minimalno število oseb: 40

Cena vključuje:

Avtobusni prevoz, 5x polpenzion v izbranem hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, prost vstop v vse bazene (hoteli in Wellness center Balnea), družabni program, skupinska vadba v bazenu, brezplačna uporaba kopalnega plašča, brezplačen neomejen dostop do interneta, turistično takso in spremstvo vodnika ter velja ob prijavi najmanj 40 oseb.

Doplačila po želji ob prijavi:

Enoposteljna soba 65 € (za vseh 5 dni).

Doplačila po želji na destinaciji:

 Izleti v okolico, zdravstvene storitve.

Pošlji povpraševanje

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe od
310,00 €

Cena (pri najmanj 40 osebah):

  • Hotel Kristal 4*: 310 €/osebo
  • Hotel Balnea superior 4*: 370 €/osebo

Povezane ponudbe

(3 nočitve)

Terme Dobrna - termalni oddih

Terme Dobrna so najstarejše delujoče slovensko termalno zdravilišče.

159.00
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.