Djerba

PRVI MOŽEN ODHOD IZ LJUBLJANE: 29.5.2019

 

Lega: Uveljavljen, dobro voden hotel se nahaja le 250 m od prelepe položno padajoče peščene plaže Sidi Mahrez. Do glavnega mesta otoka Houmt Souk je 24 km, do drugega največjega mesta Midoun pa 6 km.


Ponudba: Sodoben, dobro vzdrževan hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, restavracijo, internetni in TV-kotiček, restavracijo à la carte, bar, pool-snack bar, beach bar, mavrsko kavarno, minimarket, kozmetični salon, bazen z ločenim predelom za otroke, miniklub za otroke in teraso oz. vrt za sončenje. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo: tenis, odbojka na plaži, vodna gimnastika, aerobika, vaterpolo in namizni tenis, za doplačilo pa še fitnes, biljard in razni vodni športi.


All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Popoldanski prigrizki, kava, čaj. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.


Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, hladilnik in balkon. 

Informacije o ponudbi

Cena: 422,00 €

Cena vključuje:

brano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije

Obvezno doplačilo:

turistična taksa

Pošlji povpraševanje

Galerija slikže od
422,00 €

od plaž le 250m

uveljaven, dobro voden hotel

all inclusive

let iz Ljubljane

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.