Djerba

PRVI MOŽEN ODHOD IZ LJUBLJANE: 29.5.2019


Lega: Priljubljen hotelski kompleks v velikem parku se razprostira tik ob čudoviti peščeni plaži. Glavna hotelska zgradba, zgrajena v značilnem otoškem mavrskem slogu, je od morja oddaljena 300 m. V neposredni bližini hotela sta tudi igrišče za golf in casino.


Ponudba: Hotel z 261 sobami v glavni zgradbi, več bungalovih in depandansi ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, bankomat, več konferenčnih dvoran, glavno restavracijo, restavracijo à la carte, več barov, kavarno v mavrskem slogu, minimarket, dva bazena (od tega je en s toboganom), otroški bazen, otroško igrišče in teraso za sončenje z ležalniki in senčniki. Za rekreacijo in sprostitev imajo gostje na voljo: popolnoma nov in največji vodni park na Djerbi, aerobiko, košarko, odbojko na mivki, balinanje, tenis, namizni tenis, windsurfing, pedaline in kajake, za doplačilo pa še biljard, najem gorskih koles, jahanje in spa center. 


All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Možnost poznega zajtrka od 10.00 do 11.00. Razni prigrizki med 16.30. in 17.30. Enkrat v času bivanja, ob predhodni rezervaciji, možnost večerje v à la carte restavraciji. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače, kava, čaj od 9. do 24. ure. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke. 


Nastanitev: Standardne sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, TV, telefon in balkon. Superior sobe so opremljene enako, le da se nahajajo v depandansi, ki je bližje plaži. Dupleksi so opremljeni enako, le da so sestavljeni iz dveh nadstropij, ki jih ločijo stopnice. Junior suite in družinske suite so prav tako opremljene enako, le da imajo junior suite dodatno še dnevni kotiček, družinske suite pa dnevni kotiček in ločeno spalnico. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi apartmaje v vilah, ki so sestavljeni iz dnevnega prostora s kuhinjskim kotičkom ter dveh ločenih spalnic, od katerih ima vsaka lastno kopalnico in WC.

Informacije o ponudbi

Cena: 447,00 €

Cena vključuje:

zbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje

Obvezno doplačilo:

 Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta

Pošlji povpraševanje

Galerija slikže od
447,00 €

ob peščeni plaži

all inclusive

let iz Ljubljane

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.