Barcelona in počitnice na Costa Bravi

1. dan: SLOVENIJA - ŠPANIJA/COSTA BRAVA

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana predvidoma v popoldanskih urah in polet proti letališču Barcelona ali Girona (odvisno od termina). Po pristanku sledi prevoz do hotela in nastanitev v enem od letovišč na Costa Bravi (Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna...).

2. dan: COSTA BRAVA

Prvi dan za spoznavanje živahne Costa Brave. Priporočamo obisk plaže ali sprehod po vedno živahnem letovišču. V hotelu vas bo obiskal tudi vaš predstavnik, ki vam bo na voljo za vsa vprašanja in informacije glede vaših počitnic.

3. dan: IZLET V BARCELONO

Danes se bomo z avtobusom odpravili na raziskovanje katalonske prestolnice Barcelone. Ogledali si bomo glavne znamenitosti (zunanji ogledi): znamenite Sagrade Familie, najbolj znanega dela arhitekta Gaudija, ki jo gradijo že več kot 100 let, zapeljali se bomo mimo tipičnih Gaudijevih hiš Casa Mila in Casa Batlo, se ustavili pri največjem evropskem stadionu Camp Nou (po želji ob doplačilu notranji ogled), se zapeljali čez grič Montjuich, kjer stojijo olimpijski objekti od Olimpijskih iger leta 1992 in od koder so čudoviti razgledi na mesto, na konec pa se zapeljali tudi v staro mestno jedro mesta. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Zvečer povratek na Costa Bravo.

4. dan: SKRIVNOSTNI MONTSERRAT IN KLETI

Danes se bomo odpravili na izlet na nenavadno oblikovano pogorje Katalonije, kjer bomo podrobneje spoznali zgodovino Katalonije. Ogledali si bomo Marijino svetišče, ki je zgrajeno čisto pod vrhom te nazobčane gore in kjer se v tamkajšnjem benediktinskem samostanu nahaja kipec črne Marije. Postanek v eni izmed številnih kleti katalonskega penečega vina Cava in pokušina. Povratek na Costa Bravo.

5. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI IN DODATNI IZLETI

Prosti dnevi, ki jih boste lahko preživeli ob sproščanju na plažah Costa Brave. Po želji se boste lahko dodatno odločili še a katerega izmed dodatnih izletov (doplačilo). Odpravite se lahko na izlet z ladjico v Tosso de Mar, na adrenalinske vodne tobogane ali na predstavo z delfini v park Marineland... Zvečer vas bomo povabili na noč flamenka, kjer bomo spoznali ta temperamenten španski ples ali pa na Viteške igre, kjer bomo navijali za svojega viteza.

6. dan: COSTA BRAVA-SLOVENIJA

Prosto do prevoza na letališče v Gironi ali Barceloni, od koder boste poleteli proti Sloveniji.

Informacije o ponudbi

Cena: 759,00 €

Minimalno število oseb: 35

Cena vključuje:

 letalski prevoz Ljubljana - Girona/Barcelona - Ljubljana po programu, sedem polpenzionov v hotelu 3* na Costa Bravi, izlet v Barcelono, Montserrat, slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.

Doplačila po želji ob prijavi:

enoposteljna soba 120 €, doplačilo za hotel 4*: 105 €

Doplačila po želji na destinaciji:

mestna turistična pristojbina pribl 1 €/ noč na osebo (plačilo v recepciji hotela), Dalijev muzej 14 €, vodni park Marineland (samo poleti!) 32€, viteške igre 40€, predstava flamenka 32 €, izlet z ladjico v Tosso de Mar: 20 € ogled stadiona Camp Nou pribl. 25 €, akvarij Barcelona pribl 20€

Opombe:

razpored izletov in ogledov po dnevih se lahko spremeni (končna informacija na destinaciji pri predstavniku). Na Costa Bravi potnike sprejme Palmin predstavnik in poskrbi za informacije in vodenje izletov. Poleti so predvideni v Girono in Barcelono (razpored poletov bo objavljen na spletni strani www.palma.si)

Pošlji povpraševanje

Dodatne informacije

Naslov stolpca 1Naslov stolpca 2Naslov stolpca 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3

Galerija slik

Predstavitveni video

Zemljevid lokaciježe od
759,00 €

direktni leti iz Ljubljane
 
 številne možnosti dodatnih izletov
 
 izbor med hotelom 3* ali 4*
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.