Avtosalon Ženeva

8. 3. 2019 ZAGOTOVLJEN ODHOD Z LETALOM IZ LJUBLJANE

 

1. DAN

SLOVENIJA - ŽENEVA - SLOVENIJA

 

Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika v jutranjih urah, od koder boste s posebnim letalom poleteli proti Švici. Pristanek na Ženevskem letališču in odhod na sejmišče, ki se nahaja v neposredni bližini letališča.

Ženevski mednarodni avtomobilski salon je edini mednarodni avtomobilski salon, ki ga priznava OICA (Mednarodna organizacija proizvajalcev avtomobilov), ki poteka vsako leto v Evropi in je ena izmed prvih 5 po vsem svetu. Celodnevni ogled mednarodne razstave avtomobilov, ki je že 89. po vrsti. V letošnjem letu bodo poleg predstavitve avtomobilov za vsakdanjo rabo, predstavljali tudi futuristične koncepte avtomobilov znanih imen in transportnih podjetij, ki z inovativnimi pristopi počasi dobivajo ime v svetu avtomobilizma. Novost, ki  bo letos na voljo je tudi razstavna dvorana, kjer bodo obiskovalci lahko odkrivali kako nove tehnologije na področju elektronike in avtomobilske industrije spreminjajo svet transporta. Po ogledu se boste napotili do letališča. Polet posebnega letala proti Ljubljani in pristanek na letališču Jožeta Pučnika v večernih urah.
 

Informacije o ponudbi

Cena: 348,00 €

Cena vključuje:

vstopnico za ogled mednarodnega avtomobilskega salona,
letalski prevoz na relaciji JP Pučnik - Ženeva – JP Pučnik, 
letališke in varnostne pristojbine, 
slovenskega predstavnika in organizacijo potovanja.

Termini: 08.03.2019

Opombe:

20 € popusta na osebo za prijave do 31.1.2019 (min. 2 osebi na prijavi, sicer se popust razpolovi) - popust že obračunan v ceno (redna cena 368 €)

Rezervacija

Dodatne informacije

Naslov stolpca 1Naslov stolpca 2Naslov stolpca 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3
Poudarjena vsebina 1 Vsebina 2 Vsebina 3


že od
348,00 €

zagotovljen odhod z letalom

77.000 m2 razstavnih površin

več kot 690.000 obiskovalcev

Rezervacija
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.