Apartmaji na Kopah Pungart

Apartmaji PUNGART

 

Apartmaji Pungart se nahajajo direktno na smučišču Pungart. V zimskem času si lahko nadenete smuči že pri vhodnih vratih in se spustite do sedežnice. V poletnem času pa lahko uživate na veliki sončni terasi in v neposredni bližini Petelinjega jezera. Apartmaji Pungart so najbolj zaželeni med namestitvenimi kapacitetami na Kopah, primerni so za družine in za skupine, ki ljubijo naravo in prostornost.

 
Spodnji apartma PUNGART 1
 

Sanjate o prostornem apartmaju z veliko teraso in odličnim pogledom v naravo? Spodnji apartma Pungart odlikuje velik dnevni prostor s kaminom. Prostor, kjer se ob večerih druži vsa družina ali skupina prijateljev. Poleg ene spalnice z zakonsko posteljo in druge sobe, z dvema ločenima posteljama je v apartmaju še ena kopalnica z wcjem, ter en ločen wc. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate kuhalnico«. Apartma ima zelo veliko teraso z neposrednim pogledom na progo Pungart (med zimskim časom se lahko iz vhodnih vrat odpeljete kar s smučmi), med poletjem pa je apartma odlična izhodno mesto za vse pohode in pa počitek ob Petelinjem jezeru, ki leži v neposredni bližini apartmaja Pungart.

 
Zgornji apartma PUNGART 2
 

Odlična izbira za vse tiste, ki iščete nekaj več. Zgornji apartma Pungart odlikuje velik dnevni prostor s kaminom. Prostor, kjer se ob večerih druži vsa družina ali skupina prijateljev. Poleg ene spalnice z zakonsko posteljo in druge sobe, z dvema ločenima posteljama je v apartmaju še ena kopalnica z wc-jem, ter en ločen wc. Prostorna kuhinja bo razveselila vse tiste, ki tudi med dopustom radi »mešate kuhalnico«. Apartma ima balkon z neposrednim pogledom na progo Pungart (med zimskim časom se lahko iz vhodnih vrat odpeljete kar s smučmi), med poletjem pa je apartma odlična izhodno mesto za vse pohode in pa počitek ob Petelinjem jezeru, ki leži v neposredni bližini apartmaja Pungart.

 

 

Informacije o ponudbi

Cena: 100,00 €

Obvezno doplačilo:

Turistična taksa za odraslo osebo : 1,50 EUR/oseba/na dan
Turistična taksa za otroke : 0,75 EUR/oseba/na dan
Prijavnina

Rezervacija

Dodatne informacije

APARTMACENA ZA NAJEM APARTMAJA NA DAN
PUNGART 1 100,00 EUR
PUNGART 2 100,00 EUR


Doplačilo za končno čiščenje pri najemu apartmajev znaša 40 EUR na enoto. Minimalno število nočitev: 4.

Galerija slik

Zemljevid lokaciježe od
100,00 €

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.